Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

No šodienas biļetes uz Rīga Dinamo mājas spēlēm nopērkamas ar atlaidi

Jānis Stepītis, 04.02.2009. 11:16

Līdzjutēji, kas iegādāsies biļetes uz visām Rīgas Dinamo februāra mājas spēlēm kopējā paketē, varēs tās nopirkt par ievērojami izdevīgāku cenu ar atlaidi līdz 25%.

Pērkot biļetes paketē uz visām 5 mājas spēlēm februārī zemākajā cenu kategorijā tas izmaksās 30 latus (bez atlaidēm 40 LVL), vidējā cenu kategorijā 45 latus (bez atlaidēm 60 LVL), bet augstākajā cenu kategorijā 60 latus (bez atlaidēm 70 LVL). Arī uz Rīgas Dinamo februāra mājas spēlēm, tāpat kā decembrī un janvārī, atsevišķas iedzīvotāju grupas (skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi) biļetes varēs nopirkt par puscenu.

KHL regulārajā čempionātā Rīgas Dinamo vēl ir atlikušas tika 8 spēles, pirmās 3 no kurām tiks aizvadītas ļoti smagā izbraukuma sērijā, bet pēdējie 5 mači - 20. un 21. februārī pret Novosibirskas Sibirj, 23. februārī pret Novokuzņeckas Metallurg, 25. un 26. februārī Habarovskas Amur, norisināsies Arēnā Rīga savu skatītāju priekšā. No šo spēļu rezultātiem lielā mērā arī izšķirsies Rīgas Dinamo ieņemtā vieta KHL regulārajā čempionātā.

Rīgas Dinamo šobrīd KHL turnīra tabulā atrodas 12. vietā, un turpina cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs, ko nodrošina iekļūšana labāko 16 vienību skaitā. Situācija turnīra tabulā ir ļoti blīva, jo komandas no 11. – 18. vietai šķir ļoti neliels punktu skaits, tādēļ visām atlikušajām spēlēm būs milzīga nozīme cīņā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Turklāt, ļoti būtiski ir arī ieņemt pēc iespējas augstāku vietu, lai izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā nebūtu jāsacenšas ar kādu no Krievijas hokeja grandiem. Droši var apgalvot, ka katra Rīgas Dinamo februāra spēle pēc sava nozīmīguma ir pielīdzināma izslēgšanas mačam, jo katram izcīnītajam punktam būs milzīga nozīme.

Biļetes uz Rīgas Dinamo februāra mājas spēlēm no 4. februāra varēs iegādāties visos Biļešu servisa tirdzniecības punktos.

Skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi biļetes ar 50% atlaidi, uzrādot derīgu apliecību (uz katru apliecību tiks pārdota viena biļete) arī var iegādāties visos Biļešu servisa tirdzniecības punktos, bet pirms ieiešanas Arēnā Rīga biļešu kontrolieri ar speciāliem skeneriem nolasīs šīs biļetes un rūpīgi pārbaudīs apliecību derīgumu, tādēļ, lai nekavētu visu apmeklētāju plūsmu, lūgums jau laikus sagatavot apliecību un uzrādīt to kopā ar biļeti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV