Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

LTV7 turpina “Dinamo Rīga” mājas spēļu tiešraižu demonstrēšanu internetā

LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa, 23.02.2009. 16:36 | komentāri (2)

LTV7 turpina visu hokeja kluba “Dinamo Rīga” mājas spēļu tiešraižu demonstrēšanu internetā. Jau no 20. februāra šādu iespēju testa režīmā LTV7 saviem skatītājiem nodrošina sadarbībā ar sabiedrību Tilde. Spēļu tiešraides internetā skatāmas LTV7 mājas lapā - www.ltv7.lv, savukārt ārvalstu hokeja līdzjutēji tās var vērot Kontinentālās Hokeja līgas oficiālajā mājas lapā - www.khl.ru.

Visu spēļu tiešraides skatāmas arī LTV7 ēterā.

Jau šovakar, 23. februārī, plkst. 19.20 Kontinentālās hokeja līgas ietvaros „Rīga Dinamo” sacentīsies ar Novokuzņeckas „Metalurg”. Kā atzīst sporta profesionāļi, „Metalurg” ir ne tie stiprākie pretinieki rīdziniekiem. Tāpēc mūsu komandai tā būs lieliska iespēja papildināt savu punktu krājumu pirms astotdaļfināla spēlēm.

LTV7 atgādina, ka tuvākās "Rīgas Dinamo" spēles, kas tiks rādītas LTV7 ēterā un internetā, notiks 25. un 26. februārī, turklāt abās spēlēs mūsu komanda cīnīsies pret Habarovskas "Amur".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV