Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Izslēgšanas spēles klātienē „Arēnā Rīga” un televīzijā

Jānis Stepītis, 26.02.2009. 23:57

No 27. februāra visos „Biļešu serviss” tirdzniecības punktos un internetā būs iespējams iegādāties biļetes uz KHL 1. kārtas (1/8 fināls) izslēgšanas spēlēm „Arēnā Rīga”, kurās Rīgas Dinamo 4. martā un, ja būs nepieciešams, arī 5. martā, sacentīsies ar Maskavas Dinamo. Biļešu cenas atkarībā no kategorijas būs 10, 15 un 18 lati. Biļetes uz 1. kārtas izslēgšanas spēļu sērijas ceturto maču Arēnā Rīgā, ja tāds būs nepieciešams, sāks tirgot uzreiz pēc trešās spēles beigām. Visas Rīgas Dinamo pirmās kārtas izslēgšanas spēles tiešraidē rādīs arī LTV7, par ko īpašu pateicību var izteikt Latvijas Televīzijai un KHL Mārketinga departamentam.

Sezonas abonementu īpašniekiem, uzrādot abonementu, ir iespēja izmantot pirmpirkuma tiesības iegādājoties biļetes uz izslēgšanas spēlēm, tās iepriekš (minimums 3 stundas līdz spēles sākumam) izpērkot Biļešu servisa tirdzniecības vietās Kongresu namā vai „Arēnā Rīga” spēles dienā no plkst. 12:00. Ja būs nepieciešama sērijas 4. spēle 5. martā, tad biļetes būs nopērkamas „Arēna Rīga” biļešu kasēs uzreiz pēc 4. marta spēles.

Visas sezonas garumā licencētie Latvijas jaunie hokejisti varēja apmeklēt Rīgas Dinamo mājas spēles „Arēnā Rīga” par simbolisku maksu - 1 Ls. Šo akciju Rīgas Dinamo turpinās arī izslēgšanas spēlēs, kuru katru klātienē varēs noskatīties vismaz 400 jaunie hokejisti.

Saskaņā ar KHL nolikumu izslēgšanas spēļu 1. kārtā (1/8 finālā) komandas aizvada sēriju līdz 3 uzvarām (maksimālais spēļu skaits 5). Pirmās divas spēles un nepieciešamības gadījumā ar piektā tiek aizvadītas tās komandas laukumā, kura KHL regulārajā čempionātā ir ieguvusi augstāku vietu. Tā kā Rīgas Dinamo KHL regulāro čempionātu pabeidza 10. vietā, bet mūsu pretinieki 1. kārtā Maskavas Dinamo 7. vietā, tad pirmās divas sērijas spēles 1. un 2. martā, kā arī nepieciešamības gadījumā piektā spēle (7. martā), tiks aizvadītas Maskavā, bet trešā un nepieciešamības gadījumā arī ceturtā attiecīgi 4. un 5. martā norisināsies „Arēnā Rīga”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV