Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Līdzjutējus pirmajā mājas izslēgšanas spēlē gaida pārsteigums

Jānis Stepītis, 27.02.2009. 17:10

Rīgas Dinamo uz savu pirmo izslēgšanas spēli savā laukumā 4. martā pret Maskavas Dinamo ir sagādājusi pārsteigumu visiem līdzjutējiem, kuri ieradīsies "Arēnā Rīga".

Katram šīs spēles apmeklētājam, ieejot hallē, tiks dāvāts speciāli šim mačam izgatavots T krekls, kuru uzvelkot skatītāji radīs neatkārtojamu efektu, jo visi "Arēnas Rīga" tribīnēs sēdošie līdzjutēji būs vienādas krāsas kreklos. Šādu grandiozu akciju Rīgas Dinamo var īstenot tikai, pateicoties Latvijas Mobilā Telefona atbalstam, kas ļoti operatīvi atsaucās šai idejai un iesaistījās šāda Latvijā vēl nebijuša projekta īstenošanā. Tikai pateicoties Latvijas Mobilā Telefona spējai ļoti ātri izprast un atbalstīt šādu pasākumu, to arī izdevās noorganizēt, jo līdz KHL regulārā čempionāta pēdējai dienai nebija zināms, ar ko un kad Rīgas Dinamo būs jāspēlē izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Kā zināms, saskaņā ar KHL nolikumu izslēgšanas spēļu 1. kārtā (1/8 finālā) komandas aizvada sēriju līdz 3 uzvarām (maksimālais spēļu skaits 5). Pirmās divas spēles un nepieciešamības gadījumā arī piektā tiek aizvadītas tās komandas laukumā, kura KHL regulārajā čempionātā ir ieguvusi augstāku vietu. Tā kā Rīgas Dinamo KHL regulāro čempionātu pabeidza 10. vietā, bet mūsu pretinieki 1. kārtā Maskavas Dinamo 7. vietā, tad pirmās divas sērijas spēles 1. un 2. martā, kā arī nepieciešamības gadījumā piektā spēle (7. martā), tiks aizvadītas Maskavā, bet trešā un nepieciešamības gadījumā arī ceturtā attiecīgi 4. un 5. martā norisināsies "Arēnā Rīga".

Biļetes uz Rīgas Dinamo mājas spēlēm izslēgšanas turnīrā nopērkamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā, un to cena atkarībā no kategorijas ir 10, 15 un 18 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV