Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Dzelzs Vilks" piedāvā Rīgas Dinamo himnu

Jānis Penka, 03.03.2009. 11:49 | komentāri (1)

Grupas "Dzelzs Vilks" sacerētā hokeja kluba Rīgas Dinamo himna tagad pieejama arī lejupielādei interneta vietnē PlatformaMusic.lv. Dziesmai tapusi arī video versija, kas redzama Latvijas Mūzikas kanālā.
"Dzelzs Vilks" piedāvā Rīgas Dinamo himnu

Rīgas Dinamo himnas pirmatskaņojums notika komandas pirmajā mājas spēles laikā 11.septembrī, un tā jau izpelnījusies fanu atzinību. Tagad dziesmu iespējams lejupielādēt mp3 formātā mājas lapā www.PlatformaMusic.lv, kā arī drīzumā tā būs pieejama kā mobilā telefona zvana melodija portālā wap.PlatformaMusic.lv.

“Manuprāt, komandas himna ir izdevusies visnotaļ agresīva, dinamiska un sportiska,” atzīst A/S Dinamo Rīga valdes priekšsēdētājs Viesturs Koziols.

No pagājušās nedēļas Latvijas Mūzikas kanāla ēterā un mājas lapā www.lmk.lv ir redzama nesen tapusī Dinamo himnas videoversija, kurā redzama grupa "Dzelzs Vilks" un Rīgas Dinamo fanu klubs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV