Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Neikšāns/Dzirkals uz starta; sekojiet līdzi notikumiem Autosport.lv

Viesturs Saukāns, 12.03.2009. 13:36

Šovakar pl.20.00 Limasolā tiks dots simboliskais starts pasaules autorallija čempionāta trešajam posmam – Kipras rallijam, kas būs otrā sacīkste arī Production WRC klasei, kurā startē Latvijas ekipāža Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals (LMT Rallija komanda). Kipras rallijs, kas sarežģītības ziņā rosina to dēvēt par maratonu, pēc šī vakara prezentācijas sāksies ar pirmo ātrumposmu piektdienas rītā. Latvijas līdzjutējiem iespēja sekot līdzi tiešsaistes ziņām – www.autosport.lv!
Neikšāns/Dzirkals uz starta; sekojiet līdzi notikumiem Autosport.lv

Pēc šī vakara krāšņā pasākuma Limasolā rīt no rīta jau 8.00 uz pirmo ātrumposmu dosies ar pirmo numuru startējošais Sebastjēns Lēbs, bet ātrumposma starts pirmajai automašīnai būs pl. 9.23. No tā brīža startēs sezonas viena no sarežģītākajām sacīkstēm, kuru pēc trases pierakstīšanas Andis Neikšāns raksturoja kā savas karjeras grūtāko ralliju.

Atgādinām, ka sacīkstei būs iespējams sekot līdzi LAF sadarbības mājas lapā www.autosport.lv, kur pirmo tiešsaistes ziņu eksperimentu bija iespējams vērot jau Norvēģijas rallija laikā. Iespēju robežās piedāvāsim informāciju par notikumiem P-WRC klasē un centīsimies saņemt ziņas no LMT Rallija komandas, kas nedēļas nogalē darbosies Kiprā.

Kipras rallija pirmajā dienā plānoti seši asfalta ātrumposmi 134 kilometru kopgarumā. Sestdien un svētdien sacīkste jāpavada akmeņainos grunts ceļos, attiecīgi, pieci un trīs ātrumposmi katrā dienā. Interesanti, ka, lai arī svētdien jāveic tikai trīs ātrumposmi, speciālisti atzīmē, ka tieši pēdējā diena būs grūtākā šajā rallijā.

Foto: Zigismunds Zālmanis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV