Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Velotūre "Ieminies par iecietību" turpina ceļu uz Saldu

Santa Ozoliņa, 23.07.2009. 11:05

Šodien, 23.jūlijā, velotūre "Ieminies par iecietību" sasniegs Saldu. No plkst. 17.00 līdz 19:00 Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes Saldus nodaļa velotūres dalībniekiem ļaus piedalīties šķēršļu joslā "Mazās velomānu sacensības", kur sacensību varoņus varēs atbalstīt ikviens pilsētas iedzīvotājs.

Katram pilsētas iedzīvotājam no plkst. 17:00 līdz 19:00 arī būs iespēja piedalīties vairākās aktivitātēs un atrakcijās, kā arī pievienoties "Labas Gribas memorandam".

Pašlaik ceļā no Rēzeknes līdz Dobelei, viesojoties Pļaviņās, Valmierā, Cēsīs un Rīgā, Latvijas velotūres "Ieminies par iecietību" dalībnieki nobraukuši jau 540 km. "Labas Gribas Memorandam", kas ceļo kopā ar tūri, pievienojušies jau vairāk nekā 380 cilvēki. Vidēji dienā tiek nobraukti 80km.

Velotūres dalībnieku ierakstiem tiešsaistē iespējams sekot līdzi http://twitter.com/iecietibasVelo Apkopojums par dienas notikumiem lasāms blogu ierakstos, kas publicēti www.esmaja.lv un www.lskj.lv. Aicinām sekot līdzi velotūrei arī Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes Facebook.com profilā.

Lai palielinātu informētību par diskrimināciju, iepazīstinātu ar ES tiesību aktiem, kā arī veicinātu ieguvumus no daudzveidības, 27 Eiropas valstīs tiek īstenota Eiropas Komisijas Nodarbinātības, sociālo lietu un vienādu iespēju ģenerāldirektorāta informatīvā kampaņa "Par dažādību. Pret diskrimināciju". Šīs kampaņas ietvaros tiek atbalstīta arī LSKJ rīkotā iecietības velotūre.

Velotūres idejiskie atbalstītāji ir: Sabiedrības integrācijas fonds, Tiesībsarga birojs. Velotūres dalībniekus atbalsta SIA Fazer maiznīca, SIA Aljur Pluss, SIA Pure Food, SIA Ezerkauliņi un SIA US Holdings.

Pasākuma programma:

17:00 - atklāšana, uzruna
17:20 - starts tiek dots orientēšanās sacensībām pēc attēliem Saldus pilsētā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV