Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Biķerniekos notiks SABI PRO DRIFT SHOW - Latvijas, Lietuvas un Skandināvijas šī gada spožākā autosporta izrāde

Sporta aģentūra Biķernieki, 06.08.2009. 10:43 | komentāri (3)

Vēl pavisam nedaudz palicis līdz 8. augustam, kad drifta sporta mašīnu motori rūks un riepas svils Biķernieku auto trasē. Tie būs īsti svētki autosporta faniem, jo ceļā uz Latviju jau devušies atzītie drifta sportisti no Somijas labākajām komandām „Team Falken” un ‘’X-treme drift team”. Ceļā ir arī Krievijas sportisti Sergejs Zaicevs (Сергей Зайцев) un Vasīlijs Semenovs (Василий Семенов), kā arī mūsu kaimiņi lietuvieši aktīvi gatavojas Lietuvas čempionāta ieskaitei, kas notiks vienlaicīgi ar Latvijas čempionāta 5. posmu un X-treme Drifting Trophy 5. posmu.
Biķerniekos notiks SABI PRO DRIFT SHOW - Latvijas, Lietuvas un Skandināvijas šī gada spožākā autosporta izrāde

Pēc notikušajiem trases testiem un treniņbraucieniem paši dalībnieki izsakās, ka šī ir līdz šim bīstamākā un sarežģītākā trases konfigurācija Latvijas drifta vēsturē. Trase šoreiz izveidota 3 līkumos Biķernieku kompleksās sporta bāzes lielajā auto trasē, kur savulaik par vietām uz goda pjedestāla vietām cīnījušies Latvijas autosporta pazīstamākie vārdi.

Šis čempionāta posms īpaši izceļas arī ar to, ka dalībnieku profesionalitāti novērtēt ieradušies tiesneši no Somijas un Zviedrijas, kas garantē objektīvus vērtējumus kā Latvijas un Lietuvas čempionātā, tā X-treme slēgtajā ieskaitē. Kā arī visu finālu fināls – All StarS Competition, kurā sacentīsies labākie no labākajiem 6 valstu PRO klašu drifta meistariem.

Biļešu cena iepriekšpārdošanā 6Ls (DUS Statoil, Reklamarket un pārējās Biļešu servisa kasēs) un 8Ls pasākuma dienā. Skatītājiem ieeja no plkst. 19:00, sacensību atklāšana 20:00. Pasākuma afterparty „Pussy Lounge” (Vecrīgā, Mārstaļu ielā 14).

Organizē SIA „Sporta aģentūra Biķernieki”

Pasākumu atbalsta: Cramo, Rubbers, Datnex, JCDecaux, Aldaris, Divinol, Latvijas Automobiļu Federācija, Motul, Pussy Lounge

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV