Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Noslēdzies SABI PRO DRIFT SHOW

SIA Sporta aģentūra Biķernieki, 13.08.2009. 11:47

Sestdien, 8. augustā, Biķernieku lielajā auto trasē vēlu vakarā noslēdzās SIA Sporta aģentūra Biķernieki rīkotais autosporta pasākums SABI PRO DRIFT SHOW.
Noslēdzies SABI PRO DRIFT SHOW

Tā ietvaros notika Latvijas drifta čempionāta 5. posms, Lietuvas čempionāta 3. Posms, „X-Treme PRO drifting Trophy” un „ALL STARS COMPETITION”. Diemžēl nepietiekama apgaismojuma dēļ līdz fināliem netika daļa somu PRO līgas „X-Treme Pro drifting Trophy” dalībnieku. Tomēr skatītāju apbrīnam tika nodoti pāris ekstrēmā ātrumā notikušie braucieni, kas vienaldzīgu neatstāja nevienu ātruma un sānslīdes cienītāju. Neskatoties ne uz ko, pasākuma kulminācijā norisinājās ALL STARS COMPETITION, kurā dalību ņēma drosmīgākie PRO klases braucēji no Latvijas, Lietuvas, un visiem par lielu izbrīnu arī 3 sportisti no Somijas. Cīņas par godalgotajām vietām bija ļoti spraigas un elpas aizraujošiem mirkļiem bagātas, tomēr sīvā konkurencē visspēcīgākais izrādījās pašmāju sportists Gvido Elksnis.

Liels prieks par to, ka Latvijas čempionātā piedalījās gandrīz visi spēcīgākie pašmāju sportisti, kuru tehnika ir braukšanas kārtībā. Labāko sešpadsmitniekā iekļuva 13 latviešu sportisti un tikai 3 lietuviešu braucēji. Elpu aizraujošos tandēmu braucienos tika noskaidroti labākie un Elksnis šajā vakarā izrādījās nepārspējams divreiz. Viņš mājās devās ar pirmo vietu arī Latvijas čempionātā. Pirmais četrinieks šoreiz:

1. vieta Gvido Elksnis (LV) ar BMW M3
2. vieta Ervins Ērglis (LV) ar BMW 328
3. vieta Kestutis Petronis (LT) ar Nissan 180sx
4. vieta Ervīns Žuks (LV) ar BMW M3

Sakām lielu paldies visiem sportistiem, kas ieradās no tuvākām vai tālākām vietām un, neskatoties uz tehniskajām problēmām sacensību laikā, bija apmierināti ar uzņemšanu, ātro, elpu aizraujošo trasi un skaisto nedēļas nogali kopumā. Īpaši sveicieni sportistiem no Krievijas, kurus gaidīsim mūsu sacensībās atkal nākamgad. Paldies visiem skatītājiem, kuri nenoguruši vēroja šo īpašo drifta šovu.

Šogad atlicis noslēdzošais Latvijas drifta čempionāta posms Igaunijā un tad tiekamies nākamgad – 2010. gada sezonā!

Izsakām pateicību visiem, kas mūs atbalstīja: Cramo, Rubbers, Datnex, JCDecaux, Aldaris, Divinol, Latvijas Automobiļu Federācija, Motul, Pussy Lounge, baltictravelnews.com, Latvijas Keramika A, Veta

Foto: Austris Auziņš

Foto no pasākuma

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV