Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

“Tieto Racing Team” ekipāža Egle/Jerums jau Kurzemes rallijā var kļūt par čempioniem

Didzis Eiduks, 26.08.2009. 13:53

Tuvojas priekšpēdējais Latvijas rallija čempionāta posms, „Rallijs Kurzeme”, kurš norisināsies 28. un 29.augustā Liepājas pilsētā un apkaimē. “Tieto Racing Team” ekipāžas Egle/Jerums galvenais mērķis šajā rallijā ir izcīnīt pietiekošu punktu skaitu, lai jau vienu sacīksti pirms sezonas beigām nodrošinātu Latvijas čempionu titulu N4 grupā.  Lai to izdarītu, sportistiem pietiek pat ar 5.vietu, tomēr ekipāža apgalvo, ka neplāno braukt lēni un cīnīsies par uzvaru arī rallijā Kurzeme.
“Tieto Racing Team” ekipāža Egle/Jerums jau Kurzemes rallijā var kļūt par čempioniem

Komandu ieskaitē SEB Tieto apvienotā rallija komanda, kurā apvienojušies Egle/Jerums un viņu galvenie konkurenti Vorobjovs/Zicāns, šobrīd ir čempionāta vadībā, bet uz papēžiem min LMT rallija komanda, tāpēc šī rallija rezultāti būs ļoti nozīmīgi arī komandu ieskaitei.

Gatavojoties „Rallijam Kurzeme” Tieto Racing Team ekipāža Egle/Jerums piedalījās prestižajā Dienvidigaunijas rallijā „LOUNA-EESTI Ralli 2009”, kur starp 100 ekipāžām izcīnīja augsto 4.vietu. Ekipāža savu sniegumu novērtēja labi, jo konkurence bija spēcīga un apmierina gan iegūtā vieta, gan arī lieliskā iespēja patrenēties pirms Latvijas čempionāta kārtējā posma.

A.Egle pirms gaidāma rallija: „Mūsu ekipāža ir labi sagatavojusies Kurzemes rallijam. Šogad šajā rallijā piedalīsies arī citu valstu spēcīgas ekipāžas, kas viennozīmīgi uzlabos arī mūsu rezultātu, jo brauksim tik ātri, lai noturētu konkurentus sev aiz muguras.”

Rallijā Kurzeme startēs arī SEB Tieto apvienotās rallija komandas ekipāža Vorobjovs/Zicāns N4 grupā un Tieto racing team ekipāža Travņikovs/Samušia A plus grupā.

Rallija Kurzeme organizatori šogad sarūpējuši gana interesantu trasi. Ņemot vērā spēcīgo konkurenci trasē, rallijs solās būt interesants un intrigu pārpilns.

Komandu atbalsta: Tieto, PROSPEED

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV