Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Seko līdzi, kā Ivo Šteinbergam veiksies Spānijas internacionālajās sacensībās

Aiga Volksone, 28.01.2010. 18:59

Jau šo svētdien, 31.janvārī, pērn pasaules MX1 čempionātā debitējušais motobraucējs Ivo Šteinbergs, piedalīsies internacionālajās sacensībās Spānijā. Ikvienam interesentam ir nebijusi iespēja sekot līdzi Ivo gaitām mājas lapā www.ivosteinbergs.com, kur, izmantojot jaunākos interneta tehnoloģiju risinājumus, parādīsies pirmā informācija par sportista panākumiem.

Jauno sezonu Ivo uzsāk arī ar jaunu mājas lapu, kuras saturu galvenokārt veido pats sportists. Īpašs jauninājums ir express ziņas, kuras veidojas no Ivo nosūtītājām īsziņām, tādējādi ir atrasts pats vienkāršākais un visefektīvākais veids kā pēc iespējas ātrāk visiem faniem nodot svarīgāko informāciju tieši no notikumu vietas. Tā kā Ivo nav vienīgais sportists no Latvijas, kas piedalās starptautiskās sacensībās, mājas lapā fani, draugi un atbalstītāji varēs uzzināt arī par pārējo Latvijas sportistu panākumiem pasaules motokrosa čempionātā.

„Drīz sāksies saspringts un aizraujošs sacensību laiks, tādēļ priecājos, ka varēšu gan saviem atbalstītājiem, gan citiem interesentiem ātri un ērti nodot jaunāko informāciju par panākumiem čempionātā. Jaunas lapas radīšana bija izaicinājums – jo vēlējos, lai tā apvieno daudz un dažādas iespējas, bet tajā pat laikā, lai tajā nav nekā lieka. Jūs jau pavisam drīz varēsiet kopā ar mani būt notikumu centrā un pirmie, kas uzzināt jaunumus tieši no notikumu vietas.”

Mājas lapā izveidotajā profilā iespējams iegūt plašākas ziņas par sportistu un viņa karjeru motosportā aizvadīto 12 gadu gaitā, skatīt foto galerijas, uzzināt sacensību grafiku. Ir atsevišķa sadaļa par sponsoriem, kā arī drīzumā tiks atvērta interneta veikala sadaļa, kurā motosportisti varēs iegādāties motociklu detaļas par īpaši izdevīgu cenu.

Sportists jau labu laiku gatavojās 2010.gada sezonai un līdz šim trenējās Spānijā, Malagā. Pēc sacensībām Ivo uz nedēļu atgriezīsies Latvijā, bet jau pēc tam dosies uz Itāliju, lai kopā ar komandu turpinātu gatavoties Pasaules čempionātam. Jau pavisam drīz – 28.februārī - Itālijas čempionāts Kastiljone del Lago.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV