Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noslēdzies slēpojums „Apkārt Alaukstam”

Uvis Avens, 09.02.2010. 15:07

21.reizi tautas slēpojums „Apkārt Alaukstam” ir finišējis, sasniedzot jaunu dalībnieku rekordu – šogad gandrīz 1200 slēpotāji.
Noslēdzies slēpojums „Apkārt Alaukstam”

Ziema mūs ir patīkami palutinājusi, tādēļ organizatori nav īpaši pārsteigti un jaunu rekordu jau gaidīja. Uz sacensībām ieradās 67 mazie slēpotāji, kuri startēja grupā ar nosaukumu Mini Alauksts īpaši mazajiem sportistiem sagatavotā trasē. Organizatori nebija rēķinājušies ar šādu mazo dalībnieku aktivitāti, un visiem pat medaļas nepietika.

Kā iepriekš uzsvērts, šis ir sabiedrību vienojošs pasākums svaigā gaisā – ģimenes un draugu kompānijas dodas uz Vecpiebalgu, lai gūtu pozitīvas emocijas, slēpojot, daloties pārdomās par piedzīvoto trasē un sildoties pie ugunskura. Vecākajam sacensību dalībniekam 82 gadi.

Katram dalībniekam finišā bija iespēja saņemt siltu sporta dzērienu vai tēju un siltu auzu pārslu putru ar ievārījumu, pēc kuras bija izveidojusies pat rinda.

Pateicoties atpūtas kompleksam „Rakši” pasākumā varēja apskatīt lamu un kamieli un iegādāties kādu skaistu suvenīru. Sacensību atbalstītājs Tele2 katram dalībniekam dāvāja zelta zivtiņas sākuma komplektu.

Ja arī turpmāk ziemas mūs nepievils, tautas slēpojums „Apkārt Alaukstam” noteikti būs. Gaidīsim ciemos Vecpiebalgā, Alauksta apkārtnē jebkurā gada laikā, un pilnīgi noteikti uz tikšanos februārī!

Organizatori izsaka pateicību katram dalībniekam, kurš šo dienu Alauksta apkārtnē padarīja īpašu. Rezultātus var apskatīt www.apkart-alaukstam.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV