Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Liepājas Metalurgs” uzņems „TTT” basketbolistes

Mārtiņš Kozlovskis, 08.03.2010. 13:02

Otrdien, 9. martā, Latvijas Sieviešu Basketbola līgas spēli aizvadīs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems pašreizējās Latvijas vicečempiones „TTT Rīga” basketbolistes. Spēles sākums pulksten 17:30.
„Liepājas Metalurgs” uzņems „TTT” basketbolistes

Liepājas basketbolistes šobrīd turnīra tabulā atrodas kārotajā 4. vietā, kas garantē pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs. Liepājnieču kontā šobrīd ir astoņas uzvaras un piedzīvoti 12 zaudējumi, turklāt no pēdējām deviņām spēlēm septiņās ir izcīnītas uzvaras. Savukārt, otrdienas spēļu pretiniecēm ir 18 uzvaras un tikai divi zaudējumi (abi SK „Cēsis” basketbolistēm).

Lielu pakalpojumu pēdējā LSBL regulārā čempionāta spēlē liepājniecēm paveica „LU” basketbolistes, kas visai negaidīti pārliecinoši ar rezultātu 87:61 pārspēja „DU” komandu, kas šobrīd ir sīvākās „Metalurgs” pretinieces cīņā par pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs. Līdz ar to, situācija par labu šobrīd ir nosvērusies Liepājas meiteņu pusē, taču viss pilnībā būs skaidrs tikai pēc pēdējās kārtas spēlēm.

Liepājas komandas sastāvā laukumā visticamāk izies visas spēcīgākās basketbolistes un ar lielu mājinieku atbalstu komanda var sagādāt patiešām lielas galvas sāpes arī tādām komandām kā SK „Cēsis” un „TTT Rīga”. Spēles sākums pulksten 17:30.

Foto: M.Sīlis. „Liepājas Metalurgs” komanda.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV