Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

„Liepājas Lauvas 2” pusfinālā tiksies ar Kuldīgas basketbolistiem

Mārtiņš Kozlovskis, 06.04.2010. 21:37

Trešdien, 7. aprīlī, pirmo Rietumu līgas pusfināla spēli savās mājās aizvadīs „Liepājas Lauvas 2” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „Kuldīgas” komandu. Spēles sākums pulksten 20:00.

Atgādinām, ka ceturtdaļfinālā „Lauvas” fārmklubam bija nepieciešama tikai viena spēle, lai kvalificētos pusfināla cīņām, jo komanda „Brīvsolis” pēc pirmās savstarpējās spēles, kurā tika piedzīvots zaudējums ar 62 punkta starpību (124:62), atteicās aizvadīt otro spēli Liepājā.

Līdz ar to, „Liepājas Lauvas” fārmklubam tika piešķirta uzvara ar rezultātu 20:0 un komanda automātiski iekļuva „play off” nākamajā kārtā - pusfinālā, kur viņus gaida nākamie pretinieki – Kuldīgas basketbolisti.

Savukārt kuldīdzniekiem bija vajadzīgas divas ceturtdaļfināla spēles, lai pārspētu „Talsu” komandu. Pirmajā spēlē izbraukumā tika piedzīvots minimāls zaudējums ar (88:91), taču savās mājās tika izcīnīta pārliecinoša uzvara ar rezultātu (96:80), kas divu spēļu summā priekšrocības deva tieši Kuldīgai.

Nenoliedzami, šajā pārī krietni vien labākas izredzes uz finālu ir liepājniekiem, kuri uzvaras izcīnīja abās regulārā čempionāta spēlēs. Vispirms, Kuldīgā tika izcīnīta uzvara ar (95:54), bet pēc tam līdzīgs scenārijs bija arī Liepājā - (97:53).

Spēle nesolās būt viegla, bet par to pārliecināties būs iespējams tikai trešdienas vakarā pulksten 20:00. Norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV