Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Limbažos un Cēsīs notiks "Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasaras 2010" 4. posms

Rolands Rullis, 21.07.2010. 16:56

Sestdien, 31.jūlijā, pilsētas svētku ietvaros Limbažos un Cēsīs plkst. 11:00 pie abu pilsētu kultūras centriem turpināsies Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasara 2010. Reģistrēties uz Cēsu un Limbažu sacensībām iespējams interneta portālā ielubasketbols.lv vai arī sacensību posma dienā no plkst. 9:00 rītā.
Limbažos un Cēsīs notiks "Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasaras 2010" 4. posms

Limbažu un Cēsu pilsētās būs iespēja piedalīties ne tikai azartiskās ielu basketbola sacensībās, bet arī iesaistīties dažādos atbalstītāju konkursos un laimēt balvas. Pasākuma ietvaros ir paredzētas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem. Par īpaši patīkamiem pārsteigumiem apmeklētājiem un dalībniekiem pasākumā parūpēsies Swedbank, DigoTV, Valmiermuižas alus, veikals „Pus12", T/C „Valleta", fitnesa klubs „Spēka pasaule", u.c. Jūs sagaida izklaides un spēka pārbaudījumi kopā ar Valmieras „Spēka Pasaule" komandu „Šī ielu basketbola 4. posma sērija priecēs gan pieredzējušus sporta entuziastus, gan iesācējus, kā arī cilvēkus, kuriem šis sporta veids ir sirdij tuvs. Mēs vēlamies nodrošināt veselīga un sportiska dzīves veida aktivitātes ikvienam pilsētas iedzīvotājam!", informē sacensību organizatori.

Šis posms tiks aizvadīts uz cietā seguma, kas nozīmē, ka cīņas būs nopietnas un azartiskas. Aktivitātes jau no plkst. 10:00 visas dienas garumā – ne tikai ielu basketbols, bet arī konkursi, paraugdemonstrējumi, balvas un sportiska gaisotne! Dalībniekus lūdzam laikus reģistrēt savu komandu www.ielubasketbols.lv, kā arī pēc tam apstiprināt savu dalību līdz plkst. 10:30 sacensību vietā pie galvenā sekretāra.

Pasākuma programma Cēsīs un Limbažos:
09.00 - Dalībnieku reģistrācija
10.30 – Dalībnieku reģistrācijas noslēgums
11.00 - Ielu basketbola sacensību sākums pie Limbažu un Cēsu kultūras centriem
13.00 - Konkursi un Priekšnesumi
16.00 - Apbalvošana

„Ziemeļvidzemes ielu basketbols 2010" nākamie posmi:

Rūjiena – 14. augusts, plkst. 11:00, Tālavas Taurētājs;
Valmiera – 21. augusts, plkst. 11:00, T/C „Valleta";
Rīga – 4. septembris, plkst. 11:00.

Pieteikšanās un reģistrēšanās uz nākamo „Ziemeļvidzemes ielu basketbols 2010" posmu iespējams apmeklējot ielubasketbols.lv oficiālo interneta mājas lapu.

Sadarbības partneri:
Limbažu novada dome, Cēsu novada dome, Swedbank, Vidzemes Olimpiskais centrs, Valmiermuižas alus, veikals ''Pus12", T/C „Valleta",DigoTV, Piedzīvojumu parks ''Mežakaķis'', Volkswagen centrs „Auto Īle un Herbst", Multiklubs, sporta bārs „Barons", veikals „Freko", grupa „CIDO", Lāčplēsis, Burtnieks R, fitnesa klubs „Spēka Pasaule", Valmieras limuzīns, viesu nams „Mežrozes", tipogrāfija „Eveko", reklāmas aģentūra „Artifex", automazgātava „Pie Mareka", Siguldas Panorāmas rats, Makars.lv, Piedzīvojumu parks ''Tarzāns'', Aerodium, Red Bull, Fitline.

Informatīvi atbalsta:
Radio SWH Valmieras studija, Vidzemes TV, Sporta avīze, sportacentrs.com, 1188.lv, easyget.lv, valmiera24.lv, draugiem.lv, valmiera.lv, cesis.lv, limbazi.lv, sigulda.lv, rujiena.lv, smiltene.lv, laikraksts „Tava izvēle".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV