Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Samsung kļūst par Baltijas lielākā kaitbordistu pasākuma Samsung Wave Kite party 2010 atbalstītāju

Samsung PR, 26.07.2010. 17:28

Samsung Electronics Baltics jaunā Samsung Wave (S8500) viedtelefona prezentācijas ietvaros atbalsta Baltijas lielāko kaitbordistu sacensību pasākumu Samsung Wave Kite party 2010, kas Ventspils pilsētas pludmalē norisināsies jūlija pēdējā nedēļā, no 29.jūlija līdz 1.augustam. Festivāla ietvaros gaidāmas sacensības, semināri, kā arī vasarīgas pludmales ballītes, kurās dalībniekus tropiskā ritmā iešūpos Samsung Wave Kite Party 2010 īpašie viesi.

Samsung Wave Kite Party 2010 programmā ietilpst sacensības vairākās disciplīnās, semināri un atpūta pludmalē, kas kopā veidos grandiozu pasākumu trīs dienu garumā. Arī šogad tiek prognozēts liels dalībnieku skaits gan kaitborda paraugdemonstrējumu disciplīnās, gan citās Samsung Wave Kite Party 2010 aktivitātēs. Visi pasākumi šogad norisināsies Ventspils pludmalē - gan mācības, gan sacensības, gan arī īpašā noslēguma balle ar uzvarētāju apbalvošanu sestdienas vakarā - Samsung Wave Beach Party.

„Samsung ikvienā pasaules valstī, kurā darbojas, ir kaislīgs sporta atbalstītājs. Baltijas valstīs izlēmām atbalstīt kaitbordu kā sporta veidu, kas vislabāk raksturo Samsung Wave viedtelefonu, – tas ir ātrs un aizraujošs!" sacīja Samsung Electronics Baltics Mārketinga komunikācijas speciālists Andrejs Teteris.

„Jau sesto gadu sevi piesaka gada skaļākais kaitborda pasākums Baltijā. Īpaši priecājamies, ka ilggadēju pasākuma apmeklētāju un sacensību dalībnieku interese neatslābst, gluži otrādi, pieredzējušie kaitbordisti šī sporta veida komūnai piesaista arvien jaunus entuziastus. Īpaši gribu akcentēt mūsu kaimiņu – Lietuvas un Igaunijas kaitbordistu lielo interesi un gatavošanos sacensībām. Iepriekšējā gada sacensībās kaimiņi ierindojās labāko vidū gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Arī šogad paredzu lielu dalībnieku konkurenci Baltijas sportistu vidū," par gaidāmo kaitborda sacensību norisi stāsta ilggadējais Kite Party organizators un pasākuma idejas autors Larss Āboliņš.

Pieteikties Samsung Wave Kite Party 2010 sacensībām, semināriem un vakara pasākumiem, kā arī iegūt plašu informāciju par iepriekšējo gadu Kite Party norisēm dalībnieki var ilggadējā pasākuma mājas lapā www.kiteparty.lv/samsung.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV