Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Samsung Wave Kite party 2010 veiksmīgi noslēdzies

Diana Dzene, 06.08.2010. 09:22 | komentāri (1)

Ar lielu apmeklētāju skaitu un pozitīvām emocijām noslēdzies Baltijā lielākais kaitbordistu sacensību pasākums Samsung Wave Kite Party 2010. Tas notika jau sesto reizi un šogad tika īstenots ar Samsung Electronics Baltics atbalstu.
Samsung Wave Kite party 2010 veiksmīgi noslēdzies

Galerijas:

Pasākuma programmā ietilpa kaitborda sacensības, tematiskie semināri un patīkama atpūta pludmalē, kas kopā veidoja aizraujošu piedzīvojumu trīs dienu garumā. Savukārt noslēguma ballītē Samsung Wave Beach Party pasākuma organizatori bija sarūpējuši ne mazums pārsteigumu, tostarp pasaules slavenā dīdžeja, house mūzikas leģendas Roberta Ovena (Robert Owens) uzstāšanos.

„Mums bija patiess prieks būt daļai no lielākā Baltijas kaitboarda pasākuma un kopā ar organizatoriem radīt svētkus pludmalē gan sportistiem, gan arī pasākuma viesiem. Mūsu kompāniju un kaitbordu vieno dinamiskums un tiekšanās aizvien pēc jaunām virsotnēm, tāpēc labākajiem kaitbordistiem sarūpējām profesionālus, individuāli sagatavotus Samsung Wave Kite Party freestyle dēļus, kuri tiem palīdzēs sasniegt aizvien labākus rezultātus," pasākuma noslēgumā sacīja Samsung Electronics Baltics Mārketinga komunikāciju speciālists Andrejs Teteris.

Arī šogad pasākumu apmeklēja liels dalībnieku skaits no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas, Krievijas un pat tālās Austrālijas, - daži no tiem pludmalē ieradās pat ar helikopteru.

Kā ierasts, sacensības norisinājās Freestyle un Maratona disciplīnās vīriešu un sieviešu konkurencē. Šogad pasākuma apmeklētājus ar īpaši labiem rezultātiem pārsteidza tieši lietuviešu kaitbordisti, iegūstot pirmās vietas abās disciplīnās gan sievietēm, gan vīriešiem.

Sacensību rezultāti:
Freestyle (brīvstils):

Vīrieši:
1.vieta - Jonas Krisciunas (LT),
2.vieta - Risto Korgemae (EST),
3.vieta - Oskars Brīvkalns (LV),

Sievietes:
1.vieta - Kristina Kekyte (LT),
2.vieta - Santa Vēvere (LV),
3.vieta - Triina Prei (EST).

Maratons:
Vīrieši:
1.vieta - Viktoras Šeputa (LT),
2.vieta - Arturas Morauskas (LT),
3.vieta - Arturas Gudauskas (LT);

Sievietes:
1.vieta - Kristina Kekyte (LT),
2.vieta - Ieva Strode (LV),
3.vieta - Trina Trei (EST).

Kopvērtējums:

Vīrieši:
1.vieta - Viktoras Šeputa (LT),
2.vieta - Oskars Brīvkalns (LV),
3.vieta - Arturas Gudavskas (LT);

Sievietes:
1.vieta - Kristina Kekyte (LT),
2.vieta - Santa Vēvere (LV),
3.vieta - Triina Trei (EST).

Fotogrāfijas un plašāku informāciju par Samsung Wave Kite Party 2010 meklējiet http://www.kiteparty.lv/lv/5/2010/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV