Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

"O!Kartes Kauss" izaicina jaunos futbola talantus visā Latvijā

LFF Preses daļa, 05.08.2010. 12:14

Latvijas Futbola federācija (LFF) un Latvijas Mobilais Telefons (LMT) augustā pirmo reizi valsts futbola vēsturē organizē turnīru "O!Kartes Kauss". Tajā aicināti piedalīties futbolisti, kuri uz pieteikšanās brīdi vēl nav sasnieguši astoņu gadu vecumu, t.i., 2002.gadā dzimuši un jaunāki. Turnīra mērķis ir piesaistīt futbolam jaunus, talantīgus futbolistus, paaugstināt esošo jauno spēlētāju motivāciju, kā arī sekmēt jaunu talantu meklēšanu, kuri nākotnē varētu kļūt par futbola zvaigznēm.
"O!Kartes Kauss" izaicina jaunos futbola talantus visā Latvijā

LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis komentē: „Lai sportā sasniegtu augstus rezultātus, ir jāiegulda ilgstošs un nopietns darbs. O!Kartes mērķis ir palīdzēt ieraudzīt un attīstīt jaunos talantus, radīt visus priekšnoteikumus, lai nākotnē viņi kļūtu par izciliem sportistiem, kas nesīs Latvijas vārdu pasaulē. O!Karte ir par tiem, kam ir ko teikt, tāpēc mēs ceram, ka šo bērnu vidū ir daudz tādu, par kuriem mēs vēl dzirdēsim."

Dalības maksas šajā turnīrā nav, bet turnīros savas komandas jāpiesaka caur reģionu koordinatoriem, kuri atrodami "O!Kartes Kausa" informatīvajā lapā: http://ej.uz/okarti
Turnīrā notiks četras kvalifikācijas kārtas – 7.augustā Daugavpilī, 14.augustā Valmierā, 21.augustā Rīgā un 29.augustā Liepājā. Divas labākās komandas no katras kārtas spēlēs finālā Rīgā 3.septembrī un tām tiks apmaksāti ceļa izdevumi, kā arī dažādi izklaides pasākumi šajā Latvijas nacionālās futbola izlases pirmās EURO 2012 kvalifikācijas spēles dienā. Divu spēcīgāko komandu jaunie futbolisti pirms Latvijas – Horvātijas mača izvedīs laukumā abu izlašu futbolistus, pirms tam dosies ekskursijā pa Skonto stadionu kopā ar bijušo Latvijas izlases futbolistu Marianu Paharu, kā arī tiksies ar UEFA prezidentu Mišelu Platinī, kurš 3.septembrī viesosies Rīgā.

Jau šobrīd "O!Kartes Kausam" pieteikušās komandas no Rīgas, Daugavpils, Rēzeknes, Ilūkstes, Preiļiem, Līvāniem, Valmieras, Balviem, Smiltenes, Gulbenes, Ventspils, Liepājas, Kuldīgas un Talsiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV