Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV 7 rādīs pārbaudes spēli futbolā Čehija - Latvija

Māris Rīmenis, 10.08.2010. 09:17

Trešdien, 11.augustā, Latvijas futbola izlase aizvadīs pārbaudes spēli Liberecā ar Čehijas izlasi un to tiešraidē no pulksten 21.05 rādīs LTV 7. Vienošanās par šīs spēles tiešraidi ir noslēgta un tāpēc ikvienam interesentam būs iespēja pavērot mūsu izlasi nepilnu mēnesi pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra sākuma.
LTV 7 rādīs pārbaudes spēli futbolā Čehija - Latvija

Čehijas valstsvienība ir ļoti spēcīgs pretinieks un ar šo izlasi Latvija jau spēlēja Euro 2004 finālturnīrā Portugālē, kur tikai galotnē piekāpās ar 1 pret 2. Čehi gan nekvalificējās Pasaules kausa finālturnīram šovasar, taču tā ir ļoti laba līmeņa komanda.

Aleksandrs Starkovs šoreiz izlases sastāvā pulcējis vai visus iespējami spēcīgākos mūsu valsts futbolistus. Kandidātu lokā ir Andris Vaņins, Kaspars Gorkšs, Aleksandrs Cauņa, Andrejs Rubins, Māris Verpakovskis un citi pašmāju labākie futbolisti. Spēle pret Čehiju mūsējiem būs pēdējā nopietnā pārbaude pirms Eiropas 2012.gada čempionāta kvalifikācijas turnīra - jau 3.septembrī tā ietvaros Latvija savā laukumā tiksies ar Horvātiju.

Papildu informācija:

www.ltv7.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV