Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pirmajā finālspēlē čempiones piekāpjas „TTT Rīga” basketbolistēm

Gatis Kreceris, 02.05.2007. 10:00

Latvijas Sieviešu Basketbola līgas pirmajā finālspēlē „TTT Rīga” viesos ar 79:57 sagrāva „Avantis/Turība” vienību. Sērijā līdz 3 uzvarām rezultāts ir kļuvis 1:0 „TTT/Rīga” labā.
Pirmajā finālspēlē čempiones piekāpjas „TTT Rīga” basketbolistēm

Galerijas:

Jau no paša mača sākuma laukumā notikumus diktēja TTT basketbolistes, kuras pakāpeniski palielināja savu pārsvaru. Uzbrukumā veiksmīgi darbojās viešņu līderes, savukārt mājiniecēm tā īsti nevedās spēle ne vienā, ne otrā laukuma pusē. Otrajā ceturtdaļā cīņa ritēja līdzīgi. Avantis komandai pirmajā ceturtdaļā izlieto ūdeni sasmelt neizdevās un puslaiku nācās zaudēt ar 35:27.

TTT komanda ne mirkli neatslāba un veiksmīgi turpināja spēlēta arī otrajā puslaikā. Ceturtās ceturtdaļas sākumā viešņas panāca izšķirošo pārsvaru un jau tad bija skaidrs, ka pirmajā abu komandu finālspēlē pašreizējām Latvijas čempionēm nāksies piekāpties. Spēles beigu rezultāts 79:57.

Sērijā līdz trīs uzvarām rezultāts kļuva 1-0. Abu komandu otrais mačs notiks 4.maijā pl. 19:00 Olimpiskajā sporta centrā.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV