Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Turpinās pieteikšanās „Krastu mačam"; dalību apstiprinājis „VEF Rīga" galvenais treneris Rimas Kurtinaitis

Laila Spaliņa, 17.08.2010. 14:02

20.-21.augustā Rīgas ostas 810 gadu jubilejas un Rīgas pilsētas svētku ietvaros notiks diennakts basketbola turnīrs „Krastu mačs". Līdz otrdienas plkst.24.00 vēl var paspēt pieteikties spēlēšanai Daugavas labā vai kreisā krasta komandā, lai cīnītos par Rīgas ostas ceļojošo kausu.

Savu dalību šajā pasākuma jau apstiprinājis „VEF Rīga" galvenais treneris Rimas Kurtinaitis, „VEF Juniors" galvenais treneris Nikolajs Mazurs, Kaspara Kambalas dēls Diandre Kambala, skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, motobraucējs Kristers Serģis u.c. sportisti. Tāpat basketbolu pietiekusies spēlētāja Laura Kosīte, Nacionālā teātra aktieri – Kaspars Zvīgulis, Regnārs Vaivars, Artus Kaimiņš u.c., mūziķis Jānis Jubalts, kā arī vairāki politiķi un uzņēmēji. Pilns dalībnieku saraksts un spēles laiki tiks publiskoti pēc reģistrēšanas slēgšanas.

Basketbola turnīram aicināts pieteikties ikviens rīdzinieks, aizpildot reģistrācijas anketu basketbola kluba „VEF Rīga" mājas lapā http://www.vefriga.com/krastu-macs/registracijas-anketa/. Dalība pasākumā ir bezmaksas, ikviens spēlētājs saņems arī dāvanu - spēles kreklu. Ar katru, kurš reģistrēsies dalībai turnīrā, organizatori sazināsies personīgi.

24 stundas, divas komandas, 12 dīdžeji, teju 600 dalībnieku un puse Rīgas kā uzvarētāji. No spēles starta līdz finiša svilpei rezultāts tiks skaitīts kopsummā, lai noskaidrotu uzvarētājus – Daugavas labā vai kreisā krasta iedzīvotājus. Diennakts basketbola turnīra mērķis ir popularizēt sportu un veselīgu dzīvesveidu kā labu un pareizu izvēli.

Līdz ar basketbolu pasākuma dalībniekus un līdzjutējus visu diennakti priecēs arī sabiedrībā atzīti Rīgas dīdžeji – Artūrs Mednis, DJ Ella, DJ Monstrs, Dace Grimze, DJ Ratz Lukas, DJ Gustavito, DJ Rocknrolla, DJ Vital, DJ Alex, DJ Andrey Emelyanov un DJ Hipp u.c.

24 stundas garā spēle notiks uz īpaša basketbola āra laukuma pie Rīgas Kongresu nama (Kr.Valdemāra ielā 5) no plkst.17.00 20.augustā līdz plkst.17.00 21.augustā, to tiesās kvalificēti Latvijas Basketbola līgas tiesneši.

Ar turnīra nolikumu iespējams iepazīties „VEF Rīga" mājas lapā http://www.vefriga.com/krastu-macs/nolikums/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV