Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

"Rector Racing" gatavojas rallijam „Kurzeme 2010"

Mārcis Kalniņš, 18.08.2010. 09:07

Vēl pāris nedēļas un ilgi gaidītais Kurzemes rallijs būs klāt. RECTOR RACING komandas mājvietā ir jūtams viegls satraukums, jo vēl ir pietiekami daudz darbu kas jāiespēj, jāpadara, lai komanda būtu gatava startam. Rallijs „Kurzeme 2010" notiks augusta beigās Liepājas pusē, 28. – 29.augustā.
"Rector Racing" gatavojas rallijam „Kurzeme 2010"

Vasaras brīvlaiks starp rallijiem Latgalē un Kurzemē komandā ir bijis ļoti interesants un piepildīts labiem notikumiem. Paralēli svētkiem un priecīgiem mirkļiem ir daudz strādāts.

Tehniskā ziņā šim rallijam sagatavoties nav problemātiski, jo tiek nomainīti mezgli un detaļas, kuras ir jāmaina, jo pēc iepriekšējā rallija automašīnas apsekošanas tika nolemts mainīt, kā arī pārbaudīt un apkopt atsevišķus automašīnas mezglus. Kā komandā saka: „Ikdienas tekošie darbi!" Lielāko sagatavošanos veic un laiku patērē Caba, kopīgos treniņos ar U.Gauju, kurš neliedz padomu un konsultāciju RECTOR RACING ekipāžas pilotam. Ir degsme un vēlme pēc iespējas vairāk trenēties un tas ir tas trumpis, kas dzen šīs komandas pilotu uz priekšu, lai attīstītos un pilnveidotu sevi kā rallija pilotu. Arī jaunā komandas bāzes vieta mehāniķim un vadītājam ir tas, pie kā jāpierod un jāaprod. Jāsaka gan, ka nekādu problēmu nav, ir tikai vides maiņa un neizbēgams solis komandas attīstībā un pilnveidošanā, lai jau nedaudz sāktu īstenot plānus uz nākošo sporta sezonu.

Kurzemes rallijs ir rallijs, kurš norisinās Cabas dzimtajā pusē Liepājā, tomēr vaicājot viņam par to vai ir sajūta, ka dodies uz savu pusi un ka tur būs kā mājās, atbilde ir īsa: „Uz nevienu ralliju es nododos ar sajūtām – šoreiz būs viegli. Arī šoreiz ne! Jā, rallijs norisināsies Liepājas pusē, tomēr man visi ceļi, ko braucu šogad rallijos ir jauni un jāmācās no nulles, jo tas, ka pirms 20 gadiem sēžot papam klēpī, esmu tur stūrējis žiguli nenozīmē, ka jūtu un atceros tos ceļus." Nenoliedzami taisnība ir, jo pēdējos 7 gadus Caba ir bijis tikai un vienīgi saistīts ar autošoseju, un cik man zināms, tad par šiem gadiem viņš ir bijis skatīties kādus 5 rallijus. Tas ir pārsteidzoši, ka tik ātri un mērķtiecīgi sportists pārslēdzas no vienas autosporta disciplīnas uz otru.

„Paldies Imantam (SIA LAKALME) un Andrejam (SIA NORMA–S) par finansiālo palīdzību, kas ļāva sporta mašīnai nomainīt daudzas piedilušās detaļas un apkopt ātrumkārbu, kas dod pārliecību, ka tehniski būsim sagatavojušies labi. Esmu aizvadījis treniņsesiju, lai pēc Latgales rallija izdarītiem secinājumiem, piestrādātu un pieslīpētu stenogrammu, kā arī ieviestu kādas nelielas izmaiņas. Produktīvais darbs kopā ar Gauju ir ļoti informatīvs un noderīgs, kā arī interesants un aizraujošs, PALDIES viņam par neatlaidību un degsmi strādāt un mācīt ralliju!" komentārs no Cabas.

Ar RECTOR RACING komandu kopā: SIA NORMA–S, SIA LAKALME, SUNOR, SKF, NADS, BOWLERO, RIMOR LATVIJA, RED BULL LATVIA

Foto: Sibilla

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV