Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

RECTOR RACING gatavojas pēdējam Latvijas autorallija čempionāta posmam

Mārcis Kalniņš, 20.09.2010. 17:14

Latvijas autorallija čempionāta pēdējais posms rallijs "Latvija – Par Labu Latviju 2010" notiks nedēļas nogalē, 25. un 26. septembrī Jūrmalas un Kuldīgas pusē. Šajā rallijā, kurā pieteikušās vairāk kā 100 ekipāžas, savu dalību pieteikusi arī RECTOR RACING komandas ekipāža O.Laivenieks/A.Innuss. Rallijā paredzēti 9 ātrumposmi, kur 8 no tiem notiks Kuldīgas apkaimē.
RECTOR RACING gatavojas pēdējam Latvijas autorallija čempionāta posmam

Uz šo ralliju komanda gatavo tehniku ar pāris uzlabojumiem un cerībā, ka iepriekšējie neizskaidrojamie tehniskie defekti ir atrisināti. Pēc Kurzemes rallija sporta automašīnai bija vairāk defektu un pietiekami lieli, lai šis sagatavošanās process prasītu ne tikai papildus darbus, bet arī līdzekļus... "Autiņu gatavojām smagai trasei, jo atceros iepriekšējo Kuldīgas ralliju. Zinu, ka trase būs smaga it sevišķi lietus gadījumā. Jācer, ka Caba arī mācēs pasaudzēt un pietaupīt tehniku, kā arī, ka veiktie remontdarbi un uzlabojumi būs tādi, kas izturēs smago trasi", tā komentē mehāniķis Miegs.

Caba par gaidāmo ralliju: "Uz šo ralliju es dodos ar tādu savādu sajūtu – it kā jau kaut kas zināms, jo vienreiz jau ir braukts Kuldīgā, bet tajā pat laikā rallijs taču ir tik mainīgs...  Šī gada noslēdzošais rallijs ir pienācis, un ieskriešanās un mācību gads tuvojas beigām, lai jau nākamajā sezonā uzstādītu jaunus un uz progresu virzošus mērķus. Ar interesi gaidu sacensību, jo gribu arī redzēt vai tehniskie papildinājumi un citi uzlabojumi ir tādi, kuri man ļautu drošāk justies trasē un uzlabot rezultātu."

Ar pacilātu un aizraujošu, piedzīvojumu alkstošu noskaņojumu komanda gatavojas sacensībām, kuras notiks jau šajā nedēļas nogalē. Visi līdzjutēji un atbalstītāji ir gaidīti rudens skaisto laiku pavadīt kopā ar savu RECTOR RACING komandu!

Ar RECTOR RACING komandu kopā: SIA NORMA–S, SIA LAKALME, SUNOR, SKF, NADS, BOWLERO, RIMOR LATVIJA, RED BULL LATVIA

Vairāk informācijas:

www.rectorracing.lv

Foto: fotoaģentūra „4rati"

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV