Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

FMX Latvijas Grand Prix dod iespēju studentiem

Ģirts Avotiņš, 23.09.2010. 11:00

Motofrīstaila Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix organizatori, pateicoties saviem atbalstītājiem, dod iespēju Latvijas augstskolu studentiem iegādāties biļetes ar 25% atlaidi uz gada ekstrēmāko pasākumu, kas notiks 2010. gada 23. oktobrī Arēnā Rīga.
FMX Latvijas Grand Prix dod iespēju studentiem

23. oktobrī FMX Latvijas Grand Prix laikā labākie motofrīstaila sportisti no dažādām Pasaules valstīm sacentīsies ne vien par ļoti svarīgajiem pasaules čempionāta punktiem, bet arī centīsies pārspēt līdzšinējo Latvijas rekordu augstlēkšanā ar motociklu, kā arī sacentīsies līdz šim vēl Latvijā neredzētā disciplīnā – paralēlajā motofrīstailā "Race & Style".

Latvijas Grand Prix biļešu akcija studentiem notiks no 25. līdz 29. septembrim. Akcijas laikā studentiem biļetes ar 25% atlaidi būs iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās, uzrādot derīgu studenta apliecību. Šī akcija nav spēkā, pērkot biļetes Biļešu Serviss internetveikalā.

Latvijas Grand Prix 2010. gada 23. oktobrī Arēnā Rīgā notiks, pateicoties Rīgas domes, Latvijas Krājbankas, Kurt Koenig, Arčers, Binders, Nākotne, Latvijas Dzelzceļs, Cēsu Alus, Santeko un Red Bull atbalstam, kā arī informatīvajiem sponsoriem – LNT, TV5, Novo News, Radio SWH, SWH+, SWH Rock, DELFI, SportaCentrs, Kurzemes Radio, Adrenalin un Moto-X.

Plašāku informāciju par FMX Latvijas Grand Prix iespējams atrast www.fmxlatvia.lv, kā arī www.ifmxf.com

Foto: Jānis Barbars

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV