Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rallija "Latvija 2010" noslēdzošās sacīkstes – skatītāji pret rallija pilotiem

Ģirts Avotiņš, 30.09.2010. 11:26

Šodien, 30. septembrī, Ātruma Cilts kartinga hallē notiks rallija "Latvija 2010" noslēdzošās sacensības – LRČ Fanu kauss , kura laikā kartingu trasē Latvijas rallija piloti cīnīsies gan pret ātrākajiem līdzjutējiem, gan pret veiksmīgākajām Mediju rallija "Latvija 2010" komandām. Sacensības sāksies pulksten 19:00 un to izskaņā Ātruma Cilts kartinga hallē notiks neliela ballīte, kurā skatītāji un sportisti varēs apspriest rallija "Latvija 2010" spilgtākos mirkļus.
Rallija "Latvija 2010" noslēdzošās sacīkstes – skatītāji pret rallija pilotiem

No 27. līdz 29. septembrim Ātruma Cilts kartinga hallē katrs rallija līdzjutējs varēja sev izdevīgā brīdī ierasties un censties trasē uzrādīt pēc iespējas labāku kvalifikācijas laiku. Gluži kā pirmajās LRČ Fanu kausa sacensībās arī šoreiz daži rallija līdzjutēji LRČ Fanu kausa kvalifikācijas sacensības uztvēra ar lielu aizrautību. Vēl pēdējās, kvalifikācijai atvēlētajās, minūtēs kartinga trasē notika ļoti aktīvi mēģinājumi iekļūt labāko sešiniekā.

Pirmā LRČ Fanu kausa kvalifikācijas līderim Rolandam Blumbekam šoreiz neizdevās uzrādīt labāko apļa laiku, jo viņu pēc vairākiem treniņiem apsteidza Tāls Meļķis. Trešo labāko apļa laiku pēdējās kvalifikācijas minūtēs uzrādīja Elgars Freimanis. Līdzīgu rezultātu kā pirmā LRČ Fanu kausa kvalifikācijā uzrādīja Ritvars Siliņš, un cerams, ka šoreiz viņam nebūs nekādu šķēršļu, lai piedalītos arī priekšsacīkstēs. Piekto vietu kvalifikācijā izcīnīja šo sacensību jaunpienācējs Kristiāns Gozēns, bet sesto – Edgars Vanters. Diemžēl šoreiz labāko sešiniekā nav iekļuvusi neviena daiļā dzimuma rallija līdzjutēja. Atgādināsim, ka pirmajās LRČ Fanu kausa sacensībās, kas notika pēc rallija "Madona 2010" uzvaru izcīnīja Sanita Smiltiņa, kura šajās sacensībās nolēma dot iespēju arī citiem.

Sešiem ātrākajiem līdzjutējiem, savā starpā sacenšoties kartinga trasē, nāksies noskaidrot, kuri trīs stāsies pretī trijiem rallija pilotiem. Bez sacensībām ar skatītājiem, rallija pilotiem kartinga trasē nāksies sacensties arī ar Mediju rallija "Latvija 2010" uzvarētāju komandu – "Easyget.lv"; "LNT Auto ziņas / Rallyemotions.lv" un "Pastaiga" – pārstāvjiem.

Rallija "Latvija 2010" afterparty sportistiem un skatītājiem

Arī šoreiz līdz ar LRČ Fanu kausu notiks rallija ballīte, kurā visi rallija līdzjutēji un sportisti varēs kopā atcerēties spilgtākos un jautrākos notikumus rallijā "Latvija 2010". Par jaukiem dzērieniem arī šoreiz ir apsolījis parūpēties autosporta dzīvē labi pazīstamais bārmenis Gvido Elksnis.

Plašāku informāciju par ralliju "Latvija 2010", kā arī LRČ Fanu kausu iespējams atrast www.autorally.lv

Foto: Raimonds Volonts (www.v4motors.lv)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV