Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

SEB Studentu basketbola līga sāk devīto sezonu

SEB Studentu basketbola līga, 22.11.2010. 10:02

Ar spēli Biznesa augstskola "Turība" pret Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju pirmdien, 22.novembrī, tiks atklāta jau 9. SEB Studentu basketbola līgas (SBL) sezona. Šajā sezonā SEB SBL savu dalību pieteikušas 8 Latvijas augstskolu - Biznesa augstskolas "Turība", Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas, Rīgas Tehniskās universitātes, Rīgas Stradiņa universitātes, Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas, Banku augstskolas, Rīgas Ekonomikas augstskolas un Vidzemes augstskolas - komandas.
SEB Studentu basketbola līga sāk devīto sezonu

Šīs sezonas izspēles kārtība būs tāda pati kā iepriekšējā sezonā - 2 apļu turnīrs, pēc kura 6 labākās komandas iekļūs "Final 6". Mājas spēles savās zālēs aizvadīs BAT, LSPA un ViA, bet pārējās komandas, tāpat kā iepriekšējo sezonu - Rīgas 49.vsk.

Jau piekto sezonu SEB banka ir SBL sadarbības partneris. "SEB banku un Studentu basketbola līgu saista jau ilggadēja sadarbība. Ik gadu varam pārliecināties, ka mūsu sniegtais atbalsts līgai ir liels ieguldījums arī jaunās profesionālās basketbolistu paaudzes veidošanā," norāda SEB bankas filiāļu tīkla direktors Māris Larionovs.

Šosezon sadarbību ar SEB SBL ir sācis SIA Aerodium, kurš piedāvās dāvanu kartes lidojumiem vertikālā vēja tunelī labākajiem SEB SBL spēlētājiem, kā arī dažādus suvenīrus skatītājiem.

Par sacensību gaitu un norisi arī šogad informēs portāls www.sportacentrs.com.

Papildu informācija:

www.sbl.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV