Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Mareks Dainis jeb [Ex] da Bass turpmāk folkreisā startēs ar pirmo numuru

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 28.12.2010. 11:41

Viena no vadošajām folkreisa komandām Latvijā – "Folkreisa Fabrika", gada nogalē nākusi klajā ar paziņojumu, ka tās braucējs Mareks Dainis jeb 2010.gada Latvijas dīdžejs nr.1 – [Ex] da Bass turpmāk sacensībās startēs nevis ar septiņdesmit pirmo, kā tas bija ierasts līdz šim, bet gan pirmo numuru! Tas saņemts kā dāvinājums par ieguldījumu folkreisa attīstībā un popularizēšanā.
Mareks Dainis jeb [Ex] da Bass turpmāk folkreisā startēs ar pirmo numuru

Līdz šim ar pirmo numuru trasēs bija redzams Latvijas folkreisa viens no "tēviem" – Mareka skolotājs Juris Sirko no Jūdažiem. Tieši viņš uzbūvēja pirmo folkreisa auto un vēl arvien uzskatāms par šī sporta veida aizsācēju Latvijā. Lai arī Juris nu jau vairāk kā pusgadu ir pārcēlies uz dzīvi Apvienotajā Karalistē, viņš savas aktīvā autosportista gaitas ir pametis vien uz laiku un sola uz starta vēl atgriezties. Tikmēr nr.1 kā dāvana rotās Mareka Daiņa sporta auto.

Uz tikšanos LAF Folkreisa Ziemas Kauss 2011 pirmajā posmā, kas 15.janvārī notiks "Raunas Bruģakmens" auto trasē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV