Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

FIBA U19 Pasaules čempionāta biļetes LMT klientiem pārdošanā jau no 22. aprīļa

Māris Noviks, 19.04.2011. 13:57

2011. gada FIBA U19 Pasaules čempionāta basketbolā vīriešiem ģenerālsponsors "Latvijas Mobilais Telefons" piedāvā saviem klientiem ekskluzīvu iespēju pirmajiem iegādāties biļetes uz visām Latvijas un citu valstu spēcīgāko izlašu pirmās kārtas spēlēm.

"Latvijas Mobilā Telefona" prezidents Juris Binde: "LMT ir gandarīts par iespēju turpināt atbalstīt jaunatnes basketbolu. Šovasar Latvija pirmo reizi rīkos U19 Pasaules čempionātu. Tas būs īsts čempionu turnīrs, jo 12 no 16 komandām, kuras sacentīsies Liepājā, Valmierā un Rīgā, pērn izcīnījušas medaļas kontinentālajos junioru turnīros. Esam sarūpējuši īpašu Lieldienu dāvanu visiem LMT klientiem, četras dienas dodot iespēju iegādāties pirmās biļetes uz čempionāta spēlēm. Sākot no 22. aprīļa plkst. 10:00 LMT klienti, atverot savā telefonā interneta lapas m.lmt.lv basketbola sadaļu, varēs pieteikties īpašam kodam, kas no 22.-25. aprīlim dos tiesības iegādāties biļeti uz 1. kārtas spēlēm jebkurā "Biļešu servisa" tirdzniecības vietā."

Ar vienu kodu būs iespējams iegādāties 2 biļetes. Dienas biļetes uz Pasaules čempionāta spēlēm maksās, sākot no 3 latiem. Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu Latvijas sporta hallēs, rīkotāji aicina savlaicīgi iegādāties biļetes uz pirmās kārtas spēlēm. Latvijas valstsvienība no 30. jūnija līdz 2. jūlijam spēlēs Valmierā, ASV un Lietuva sacentīsies Liepājā. Biļetes visiem interesentiem uz visām spēlēm pārdošanā būs pieejamas no 26. aprīļa plkst. 10:00.

Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins: "2010. gada vasarā "Latvijas Mobilais Telefons" atbalstīja Eiropas U20 čempionātu basketbolā sievietēm. Esam gandarīti, ka turpinām sadarbību, pirmo reizi Latvijā rīkojot FIBA U19 Pasaules čempionātu junioriem."

"Latvijas Mobilais telefons" un Latvijas basketbols

"Latvijas Mobilais Telefons" otro gadu pēc kārtas atbalsta nozīmīgākās basketbola sacensības Latvijā. Pirms gada LMT kļuva par Eiropas U20 čempionāta basketbolā sievietēm ģenerālsponsoru. Šogad uzņēmums atbalsta arī mākslas filmas "Sapņu komanda 1935", kas vēstīs par Latvijas valstsvienības uzvaru pirmajās Eiropas meistarsacīkstēs, tapšanu. No 2005. gada LMT atbalsta FIBA Eiropas kausa ieguvējus un Latvijas čempionus – basketbola klubu "Barons/O!Karte".

Par LMT

"Latvijas Mobilais Telefons" SIA izveidots 1992. gadā un ir pirmais mobilo sakaru operators valstī. LMT saviem klientiem nodrošina balss un datu pārraidi, bezvadu piekļuvi internetam un trešās paaudzes mobilo sakaru pakalpojumiem. Uzņēmums piedāvā viesabonēšanas iespējas 185 valstīs 550 sakaru tīklos. LMT atbalsta kultūras, sporta, izglītības un sociāli nozīmīgus projektus.

Par čempionātu

FIBA U19 Pasaules Čempionāts basketbolā vīriešiem notiek desmito reizi un ir 2011. gada ievērojamākais Starptautiskās basketbola federācijas rīkotais pasākums. Turnīrā var piedalīties 1992. gadā dzimuši un jaunāki spēlētāji.

Par FIBA

FIBA (www.fiba.com) – pasaules basketbola pārvaldes organizācija – ir neatkarīga asociācija, kuru veido 213 Nacionālās Basketbola federācijas. Starptautiskā Olimpiskā Komiteja (IOC) ir atzinusi to par vienīgo lemtspējīgo pārvaldes organizāciju basketbolā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV