Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Biedriņa "Warriors" izstājas no NBA izslēgšanas turnīra

LETA, 16.05.2007. 17:05

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ceturtdaļfināla spēlē otrdien Andra Biedriņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors" ar rezultātu 87:100 piekāpās Jūtas "Jazz", izstājoties no turnīra.
Sērijā "Warriors" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1-4.

Biedriņš laukumā pavadīto 29 minūšu laikā guva divus punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra trīs pretinieku piespēles un nopelnīja piecas personīgās piezīmes.

Tāpat kā jau vairākas reizes iepriekš šajā sērijā, "Warriors" neveiksmīgi aizvadīja pašu spēles izskaņu, kad pēc līdzīgas mača lielākās daļas "Jazz" ieguva aptuveni desmit punktu pārsvaru. Vēl trīs ar pusi minūtes pirms spēles beigām rezultāts bija tikai 88:87 "Jazz" labā. Taču atlikušajā spēles daļā "kareivji" nespēja gūt nevienu punktu, bet "Jazz" trāpīja desmit no 11 soda metieniem.

Uzvarētājiem pa 21 punktam guva Karloss Būzers un Andrejs Kiriļenko. Būzers arī atzīmējās ar 14 atlēkušajām bumbām, bet Kiriļenko izcīnīja 15 bumbas zem groziem. "Warriors" vienībā rezultatīvākais ar 21 gūto punktu bija Berons Deiviss.

"Jazz" basketbolisti izslēgšanas turnīrā savā laukumā ir aizvadījuši sešas spēles, izcīnot sešas uzvaras. Rietumu konferences finālā "Jazz" tiksies ar Fīniksas "Suns" un Sanantonio "Spurs" dueļa uzvarētāju.

Jau ziņots, ka izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā "Warriors" sērijā ar 4-2 pārspēja regulārās sezonas uzvarētājus Dalasas "Mavericks".


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV