Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

“Skonto būve” atbalstīs Rīgas ASK

easyget.lv, 17.05.2007. 12:00

Būvniecības kompānijas “Skonto būve” prezidents Guntis Rāvis un basketbola kluba “ASK Rīga” ģenerālmenedžeris Ģirts Kalniņš parakstījuši sadarbības līgumu, kas paredz Latvijā lielākās būvkompānijas ilgtermiņa finansiālu atbalstu klubam līdz pat 2009./10. gada sezonas izskaņai.
“Skonto būve” atbalstīs Rīgas ASK
 Ģirts Kalniņš: “Esam gandarīti, ka nopietna un atpazīstama Latvijas kompānija nolēmusi atbalstīt Rīgas ASK basketbola sistēmu. Sadarbība vairāku sezonu garumā atbilst mūsu attīstības vīzijai, jo kluba mērķtiecīgs progress iespējams tikai plānveidīgi ilgtermiņā sabalansējot mērķus, ieceres un finansiālās iespējas. Izskaņai tuvojās pēdējos gados intriģējošākā Latvijas Basketbola līgas sezona, taču ASK kluba menedžments jau tagad aktīvi strādā, lai nākošā sezona skatītājiem būtu vēl interesantāka un saistošāka.”

Basketbola klubs “ASK Rīga” atjaunots 2006. gadā. Tā dibinātāji ir Rīgas dome, Nacionālie bruņotie spēki, Parex banka, Basketbola akadēmija Rīga.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV