Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Vai Biedriņa "Warriors" arī nākamajā sezonā trenēs Nelsons?

LETA, 18.05.2007. 09:25

Pagaidām vēl nav zināms, vai latvieša Andra Biedriņa pārstāvēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Goldensteitas "Warriors" arī nākamajā sezonā trenēs Dons Nelsons, kura vadībā šogad komanda pēc ilgāka pārtraukuma atkal piedalījās "play off" spēlēs.
Kā zināms, "Warriors" otrdien izstājās no NBA "play off" turnīra, piekāpjoties otrās kārtas sērijā Jūtas "Jazz" ar 1-4.

Nelsons savu lēmumu plāno pieņemt līdz 1.jūlijam.

"Šobrīd nav tas labākais brīdis, kad pieņemt lēmumu. Domāju, ka tas bija ļoti būtiski, ka es atnācu uz šejieni [pirms sezonas]. Pagaidām vēl neesmu pārliecināts, vai ir tik svarīgi, lai es palieku," pēc izstāšanās no "play off" turnīra teica Nelsons, kuram otrdien palika 67 gadi.

Nelsona vadībā "Warriors" pēc 13 gadu pārtraukuma atkal spēlēja NBA "play off" turnīrā. Tāpat "Warriors" regulārajā sezonā guva uzvaras vairāk nekā 50% no spēlēm (42 uzvaras 82 spēlēs), kas komandai nebija izdevies jau ilgāku laiku.

Savukārt "play off" turnīra pirmajā kārtā "Warriors" sagādāja sensāciju, pieveicot regulārā čempionāta uzvarētājus Dalasas "Mavericks".

Pirms pagājušās sezonas, kad Nelsons atgriezās "Warriors" galvenā trenera amatā, viņš noslēdza līgumu uz trīs gadiem. Tagad Nelsons plāno sākumā konsultēties ar savu sievu Džoju, pirms pieņem lēmumu.

"Paredzu, ka es turpināšu strādāt, taču pilnībā par to neesmu pārliecināts. Galvenais jautājums, vai es gribu gadu vai divus tam visam atkal iet cauri. Man vairs nav 66 gadi. Ārpus basketbola ir arī cita dzīve, kas ir ļoti baudāma, īpaši, ja tev ir iemesli, kādi man šobrīd ir," piebilst Nelsons.

Nelsons trenēja "Warriors" arī no 1988. līdz 1995.gadam.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV