Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

SEB MTB Smiltenes posmā gaidāma viena no visu laiku aizraujošākajām trasēm

Easyget.lv, 14.08.2013. 14:47

Svētdien, 18. augustā, Smiltenē norisināsies SEB MTB maratona piektais posms. Plānots, ka aizraujošajās sacensībās piedalīsies vairāk nekā 2000 riteņbraukšanas cienītāju ne vien no Latvijas, bet arī kaimiņvalstīm, informē Igo Japiņa sporta aģentūras pārstāvis Toms Markss.
SEB MTB Smiltenes posmā gaidāma viena no visu laiku aizraujošākajām trasēm

Smiltenē jau 15 gadus pēc kārtas norisinās Igo Japiņa sporta aģentūras organizētās kalnu riteņbraukšanas sacensības. 12 gadus to nosaukums ir SEB MTB maratons. Laika gaitā no dažiem simtiem dalībnieku SEB MTB maratons izaudzis līdz vairākiem tūkstošiem aktīvās atpūtas cienītāju.

Pirmo reizi SEB MTB maratona Smiltenes posms norisināsies augustā. Neskatoties uz to, sacensību organizatori un vietējie smiltenieši parūpējušies par ļoti interesantu un aizraujošu trasi, kurā jau pašā sākumā riteņbraucēji pievarēs bruģa kalnu, pēc kura sekos garš pļavas posms un dažādas meža takas. Netrūks arī interesantu nobraucienu un kāpumu.

Smiltenes posma organizators Guntars Markss: „Šogad trasē esam saglabājuši visas pērnā gada odziņas, kas vienaldzīgu neatstās nevienu dalībnieku. Jau pirmajā kilometrā distance vedīs pa seno bruģa kalnu, kam sekos ierastais pļavas posms un virkne kāpumi Niedrāja mežos. Riteņbraucējiem būs iespēja izbaudīt arī amerikāņu kalniņus, stāvo nobraucienu un tam sekojošo laipu, kā arī virkni citu interesantu un aizraujošu posmu. Esiet laipni gaidīti Smiltenē!”

Pirmais starts pilsētas centrā tiks dots jau pulksten 12.00, kad distancē dosies Skandi Motors brauciena dalībnieki, kuriem paredzēta vairāk, kā 70 kilometru gara distance. Pulksten 12.15 visi mazie smiltenieši un pilsētas viesi aicināti startēt Gutta bērnu braucienā dažādās vecuma grupās līdz 2001. gadā dzimušajiem zēniem un meitenēm. Tikmēr visiespaidīgākais skats solās būt pulksten 13.30, kad tiks dots starts Virši A un Mammadaba veselības distancēm. Šeit vienlaikus trasēs dosies vairāk, kā 1600 riteņbraucēji. Plānots, ka finišā pirmie dalībnieki parādīsies ap pulksten 14.15. Plašāka informācija par Smiltenes posmu atrodama portālā velo.lv.

SEB MTB maratonu kalendārs:

  • 18. augusts - Smiltene
  • 22. septembris - Tukums

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV