Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Norisināsies vindsērfinga sacensības – Burusports balva 2007, I posms

easyget.lv, 13.06.2007. 14:10 | komentāri (68)

Arī šogad norisināsies vienas no vecākajām un noturīgākajām vindsērfinga sacensībām Latvijā – Burusports balva vindsērfingā. Kā ierasts, balvas izcīņa sadalīta divos posmos. Pirmais posms no 16. -17. jūnijam norisināsies Ķīšezerā, otrs septembra beigās Liepajā.
Norisināsies vindsērfinga sacensības – Burusports balva 2007, I posms

Sacensībās starti tiks doti trīs dažādās disciplīnās. Formula Windsurfing, Raceboard un Slalom disciplīnā, kas gan atkarīga no laika apstākļiem. Raceboard klases braucēju sniegums tiks vērtēts vēl vienā, atsevišķā ieskaites grupā, Techno 293. Ar Starptautiskās Burāšanas Federācijas (ISAF) lēmumu 11.05.2007 Techno 293 reģistrēta kā starptautiska vējdēļu burāšanas klase. Šīs klases iekļaušana Burusports sacensību ieskaitē, ļaus pulcēt leilāku dalībnieku skaitu, jo īpaši bērnus un jauniešus.

Ķīšezers kā sacensību norises vieta pateicīgs ar to, ka dod iespēju sacensību skatītājiem, daudz ērtāk nekā jūras krastā, vērot uz ūdens notiekošās sacensības. Labākā sacensību vērošanas vieta Ķīšezera rietumu krasts, vindsērfinga Kluba 360 apkārtne vai ziemeļu mols. Sacensību laikā un pēc to noslēguma, sacensību vietā darbosies kagejnīca Rollbar. Tāpat visiem interesentiem tiks piedāvāta iespēja konsultēties ar Burusports vindsērfinga speciālistiem.

Kur vēl, ja ne vindsērfinga sacensības, līdzjutējiem būs iespējams darbībā vērot trīskārtējo Latvijas Čempionu FW klasē Jāni Preisu, Latvijas Olimpisko spēļu 2005 uzvarētāju Krišjāni Tutānu, tituliem bagāto Māri Smiltenieku, kā arī Olimpiskās klases Mistral četrkārtējo Latvijas Čempionu Māri Birzuli un citus braucējus. Sacensībām dalību pieteicis Latvijas olimpiskā cerība Beijing 2008 spēlēm Rihards Akmentiņš, kurš startēs Raceboard klasē. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV