Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Xerox laiž tirgū uzlabotu krāsu lāzerprinteri ar ievērojami palielinātu drukas ātrumu un jaudu

Signe Znotiņa, 26.02.2009. 12:10

Kompānija Xerox Baltijas tirgū laidusi jaunu A4 formāta krāsu lāzerprinteri Phaser 6280, kas nomainīs līdz šim tirdzniecībā esošo modeli Xerox Phaser 6180. Jaunā iekārtas modeļa būtiskākie uzlabojumi ir paaugstināts krāsainās un melnbaltās drukas ātrums (attiecīgi 25 un 30 lapas minūtē), kā arī ar palielināts atmiņas apjoms līdz pat 250 Mb.
Xerox laiž tirgū uzlabotu krāsu lāzerprinteri ar ievērojami palielinātu drukas ātrumu un jaudu

Iekārtas tirgus cena ir aptuveni 450 latu, un to var iegādāties Xerox sadarbības partneru mazumtirdzniecības vietās un interneta veikalos, kā arī pie vadošajiem izplatītājiem.

Iespēja palielināt operatīvo atmiņu un pieslēgt iekārtai cieto disku nodrošina ātru un efektīvu printera darbību tīklā, tādejādi ļaujot izmantot to kā galveno drukāšana iekārtu līdz desmit cilvēku lielam darbinieku kolektīvam. Turklāt iekārtai ir augsts maksimālās slodzes līmenis – 70 000 lapas mēnesī.

Printeris ar „instinktīvu interfeisu” un Run Black funkciju

Modelim Xerox Phaser 6280 piemīt instinktīvi saprotams vadības interfeiss. Turklāt tonera krāsu līmeņa indikators savlaicīgi informē par nepieciešamību tos nomainīt, bet Run Black funkcija nodrošina iekārtas darbību arī melnbaltajā drukas režīmā – ja arī krāsu toneri ir beigušies.

Tāpat Phaser 6280 piemīt Xerox tradicionāli augstā krāsu drukas kvalitāte, ko nodrošina iekārtas augstā izšķirtspēja - 600 x 600 dpi. Savukārt EAHG (Emulsion Aggregation High Gloss) toneris, kas sastāv no vairākiem atsevišķiem komponentiem, ļauj iegūt detalizētu un skaidru attēlu. Un Adobe PostScript 3 izmantotā drukas valoda un Pantone sertifikācija printerim nodrošina vēl lielāku krāsu precizitāti.

Būtiski piebilst, ka uzlabotā lāzerprintera Phaser 6280 cena, kā arī ekspluatācijas izmaksas ir tādas pašas kā iepriekšējam modelim. Līdz ar to iekārtas lietotājam tiek piedāvāta produktīvāka un funkcionālāka iekārta par nemainīgām iegādes un ekspluatācijas izmaksām.

Iekārtā integrēti dažādi protokoli, bezvadu adapteris un - tā atbalsta dažāda tipa papīru

Pateicoties iekārtas pielietojumam, jaunais printeris ir universāls un nodrošina plašu funkciju klāstu. Piemēram, Phaser 6280 ir viegli integrēt jebkurā biroja vidē - to nodrošina integrētie tīkla protokoli (IPv6, 802.1x, HTTPS, SSL, IPSec, SNMPv3) un bezvadu adapteris. Iekārta atbalsta dažāda tipa papīru un nodrošina druku arī uz citām virsmām, tādējādi ļaujot izmantot printeri gan ikdienas biroja darbā, gan visdažādāko reklāmas un prezentācijas materiālu izgatavošanai. Liela apjoma darbu veikšanai var izmantot papildus papīra turētāju ar kapacitāti 550 lapas, kā arī ergonomisko pārvietojamo 550 lapu padevēju.

Kopumā printera modelis Phaser 6280 ir pieejams trīs dažādās konfigurācijās: Phaser 6280N (bāzes tīkla modelis), Phaser 6280DN (ar tīkla interfeisu un divpusējās drukas iespēju) un Phaser 6280DT (papildus 6280DN konfigurācijai arī 550 lapu papīra padevējs).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV