Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Xerox daudzfunkcionālā drukas iekārta ar HiQ LED tehnoloģiju ļauj ietaupīt par 50% vairāk enerģijas kā konkurējoši produkti

Dmitrijs Sapa, 09.12.2009. 12:21

Xerox WorkCentre® 7428 un 7435 sērijas daudzfunkcionālās krāsu drukas iekārtas saņēmušas apbalvojumu par ievērojamiem sasniegumiem (Outstanding Achievement Award) darbības energoefektivitātē. Apbalvojumu piešķīrusi pasaulē vadošā neatkarīgā dokumentu un attēlu drukas produktu un risinājumu novērtēšanas kompānija Buyers Laboratory Inc. (BLI). Ierīces, kas Baltijas tirgū pieejamas kopš novembra, tika salīdzinātas detalizētā testā ar piecām tās pašas kategorijas iekārtām.

Buyers Laboratory Inc. divas reizes gadā veic neatkarīgus testus pēc pašu izstrādātiem kritērijiem, pētot dažādus pircējiem svarīgus iekārtu parametrus. Pēc šogad veikta testa rezultātiem Xerox WorkCentre 7428 un 7435 sērijas iekārtas saņēma apbalvojumu par vislabākajiem rezultātiem energoefektivitātes rādītājos. Testa rezultāti parādīja, ka viena gada enerģijas patēriņš daudzfunkcionālajām drukas iekārtām Xerox WorkCentre 7428 un 7435 ir vairāk kā par 50% mazāks kā vidēji visām pārējām testā izmantotajām ierīcēm. Gaidīšanas režīmā minētās drukas iekārtas patērē tikai 2 vatus elektrības un šādu rezultātu nespēj sasniegt neviena cita iekārta šajā segmentā. Tomēr Xerox Xerox WorkCentre® 7428 un 7435 iekārtas šo rezultātu sasniedz, neupurējot darbības kvalitāti, bet saglabājot to visaugstākajā līmenī. Tā, piemēram, ieslēgšanas laiks, lai iekārtu pamodinātu no atpūtas režīma ir krietni īsāks nekā citām testētajām iekārtām.

“Xerox iesaistās dažādās programmās, kas saistītas ar dabas aizsardzību ilgtermiņā. Esam nepārtrauktā inovāciju izstrādes procesā, lai arvien uzlabotu savu produktu energoefektivitātes rādītājus, kas ļauj mūsu klientiem ietaupīt uz operacionālajām (tehniskajām) izmaksām, vienlaicīgi nodrošinot augstu produktivitāti. Vienlaicīgi tas ir ārkārtīgi svarīgi domājot arī par kaitējumu planētai, ko ilgtermiņā cenšamies samazināt līdz minimumam,” stāsta Dmitrijs Sapa Xerox partneru menedžeris Baltijas valstīs, “turklāt WorkCentre 7400 ir arī pirmā šāda tipa iekārtu sērija, kuras ražošanā tiek daļēji izmantota bioplastmasa, kas rada par 16% mazāk CO2 izmešu ierīču ražošanas laikā, salīdzinot ar iekārtām, kuru ražošanās šāda plastmasa netiek lietota.”

Xerox WorkCentre 7400 sērija piedāvā lielisku krāsu drukas kvalitāti vienlaicīgi ar funkcijām, kas palīdz samazināt izmaksas, enerģijas patēriņu un telpu. Sērijas iekārtas ir veidotas uz jaunās paaudzes LED tehnoloģiju, sauktas par HiQ LED, bāzes, kas tika izgudrota Xerox sadarbojoties ar Japānu optiskā stikla un citu optisko iekārtu ražotāju Nippon Electric Glass. Ar 1200x24000 dpi izšķirtspēju daudzfunkcionālās iekārtu sērijas iekārtas nodrošina rekord labu LED izšķirtspēju. Šo izšķirtspēju iegūst pateicoties dubultas intensitātes HiQ LED diodēm, salīdzinājumā ar konkurējošiem risinājumiem.

Buyers Laboratory Inc. (BLI) ir prestiža kompānija, kas ieguvusi pasaules atzinību kā neatkarīgs produktu testētājs, dokumentu drukas un menedžmenta jomā. Kompānija veido regulārus testus un apkopojumus par daudzfunkcionālajām, kopēšanas, drukas un faksu iekārtām kā arī lielformāta drukas tehnoloģijām. Plašākai informācijai iespējams apmeklēt  www.buyerslab.com


Par kompāniju Xerox:

Xerox Limited ir vadošais pilna spektra digitālās drukas aprīkojuma ražotājs, sākot no iekārtām, kas domātas individuālai lietošanai, līdz pat progresīvām tehnoloģijām grafiskās tehnikas industrijai. Kompānija Xerox ir arī vadošā kompānija dokumentu pārvaldības tehnoloģiju un pakalpojumu jomā. Xerox sadarbībā ar saviem partneriem strādā visā pasaulē, piedāvājot dažādus risinājumus dokumentu aprites uzlabošanai. Kopumā Xerox darbojas 170 valstīs, nodarbinot aptuveni 57 400 darbiniekus.

Kompānijas pārstāvniecība Baltijas valstīs ir izveidota Rīgā, un tā sadarbībā ar partneru tīklu nodrošina Xerox pilna spektra tehnikas pārdošanu un apkalpošanu. Sadarbības partneru tīkls sastāv no vairāk kā 150 izplatītājiem un pārdevējiem, savukārt uzņēmuma nodrošinātā apkalpošanas sistēma Baltijas valstīs ietver vairāk kā 10 servisa centrus.

Papildus informācija par uzņēmumu un Xerox izstrādātajiem produktiem skatīt www.xerox.com, www.estonia.xerox.eu, www.latvia.xerox.eu, www.lithuania.xerox.eu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV