Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Jaunā Xerox skeneru līnija – ātri, vienkārši un ekonomiski

Elīna Dreimane, 18.05.2009. 13:56

Kompānija Xerox papildinājusi savu portatīvo un galda A4 un A3 formāta skeneru produktu portfeli, tādējādi plānojot kāpināt pārdošanas apjomus un tirgus daļu tieši skeneru segmentā. Arī Baltijas tirgū Xerox uzsācis jaunākās skeneru līnijas tirdzniecību, kurā ietilpst 12 dažādas iekārtas ar atšķirīgu komplektāciju un tehniskajām prasībām.

Pilnveidotajā skeneru sērijā ietilpst gan jaudīgas iekārtas, kas spēj izturēt 10 000 lapu slodzi dienā, gan arī portatīvie skeneri, kuru darbam nav nepieciešama nepārtraukta pieslēgšana elektrotīklam.

Boris Dubovs, kompānijas Xerox pārstāvniecības Baltijas valstīs vadītājs: „Ņemot vērā arvien pieaugošās cilvēku rūpes par apkārtējo vidi, kā arī centieniem padarīt efektīvākus biroju darbības procesus un uzņēmumu paplašināšanos ģeogrāfiskās robežās, tā saucamā „bez papīra dokumentu aprite” iegūst arvien lielāku popularitāti. Skeneru perspektīvas Baltijas tirgū raksturoju kā labas, līdz ar to uz pārdošanas apjomu pieaugumu skatos optimistiski. Turklāt Xerox iekārtas šajā tirgū izceļas ar kvalitāti, ērtu lietošanu un pieejamu cenu.”

Piedāvājums dažādiem tirgus segmentiem

Kompānija Xerox sagatavojusi specializētu piedāvājumu dažādiem tirgus segmentiem, sākot ar individuāliem lietotājiem līdz ražošanas modeļiem, kas domāti secīgai dokumentu ievadei. Jaunie skeneri ir ērti izmantojami gan maza apjoma dokumentu apstrādei, gan daudzu secīgu dokumentu skenēšanai, kas ir lielisks atbalsts „bez papīra dokumentu” apstrādes uzturēšanai jebkura lieluma uzņēmumos. Pilnveidoto Xerox skeneru līniju atšķir pārdomāta funkcionalitāte, kas atbilst katras mērķauditorijas vajadzībām, kā arī jaunākās tehnoloģijas, tādas kā Kofax VirtualReScan un OneTouch. Xerox biznesa klases skeneru sērija tirgū izceļas ar vislabāko cenas, funkcionalitātes un jaudas attiecību.

Informē B. Dubovs: „Xerox cenšas apmierināt katra klienta vēlmes. DocuMate skeneri kļūs par uzticamu un efektīvu instrumentu dokumentu apstrādē uzņēmumiem, kas darbojas nekustamo īpašumu un apdrošināšanas tirgū, finansu un banku sektorā, juridisko pakalpojumu uzņēmumiem, kā arī valsts struktūrām un citiem. Jaunās paaudzes iekārtas palīdzēs produktu lietotājiem atvieglot dokumentu aprites procesus uzņēmumā un daudz efektīvāk izpildīt nepieciešamos uzdevumus. Īpaši liels pieprasījums pēc minētajām iekārtām ir organizācijas ar plašu filiāļu tīklu, kurām ļoti svarīga ir arī telpas ekonomija. Viņiem DocuMate skeneri ir ideāls, uzticams un kompakts risinājums. Papildu priekšrocība visiem Xerox jaunās sērijas modeļiem ir pieejamā cena.”

Priekšrocība – jaunāko tehnoloģiju programmatūras izmantojums

Viena no pamata priekšrocībām visiem jaunajiem Xerox skeneriem ir jaunāko tehnoloģiju Kofax VirtualReScan, kā arī Visioneer OneTouch pielietojums. Šīs tehnoloģijas atvieglo darbu ar iekārtām un padara to vēl efektīvāku. Kofax VirtualReScan ir integrēta attēlu kvalitātes uzlabošanas sistēma, kas ļauj apstrādāt pat bojātus oriģinālus dokumentus, iegūstot kvalitatīvus attēlus, kas ir derīgi gan uzglabāšanai, gan tālākai izplatīšanai. Turklāt tā neprasa no lietotāja kādu papildus uzstādījumu veikšanu, bet gan ļauj skenēšanas procesā automātiski veikt visa oriģināla pārbaudi, uzstādīt spilgtumu, kontrastu, precizitāti un novērst iespējamos oriģināla bojājumus, kas ievērojami uzlabo kopijas kvalitāti.

OneTouch tehnoloģija vienkāršo skenēšanas procesu, ļaujot ērti nosūtīt ieskenētos dokumentus, izlaižot vairākas darbības, tādējādi ieekonomējot lietotāja laiku. Pateicoties šai tehnoloģijai iespējama dokumentu skenēšana visos populārākajos failu formātos, kā arī tieša nosūtīšana uz e-pastu, printeri vai personālo datoru glabāšanai, tālākai attēla apstrādei vai noglabāšanai uz ārējiem informācijas nesējiem. Uz vadošajām elektronisku dokumentu apstrādes programmām - Microsoft SharePoint, DocuWare и Xerox DocuShare – dokumenti tiek nogādāti ar viena taustiņa palīdzību.

Kompānija Xerox sper vēl vienu soli pozīciju nostiprināšanai tirgū, būtiski atjaunojot un papildinot savu skeneru līnijas portfolio, lai piedāvātu vēl vairāk funkciju, ātruma un priekšrocību Xerox klientiem.

Xerox jauno skeneru klāsts

Xerox Skeneru sērijā iepriekš pieejamajām dažām iekārtām DocuMate 252/262, DocuMate 510, DocuMate 752, tagad pievienojušās astoņas pilnīgi jaunas - DocuMate 150/152/162/262i, DocuMate 515/632, DocuMate 765 un Travel scanner 100. Skeneru sērijā pieejami gan A4, gan A3 formāta skeneri, kā maziem tā lieliem darba apjomiem, kā arī portatīvais skeneris.

A4 skeneru sērijā izceļas DocuMate 262i, kas piemērots liela apjoma biroja dokumentu apstrādei. Turklāt tam ir īpaša priekšējā padeves vietne, kas piemērota plastikāta ID karšu skenēšanai un ievērojami atvieglo darbu ar tādiem skenējamiem materiāliem kā vadītāja apliecība, apdrošināšanas un medicīnas kartes, kā arī citi līdzīgi dokumenti. Tāpat DocuMate 262i ir aprīkots arī ar unikālu ultraskaņas divpusējās uztveršanas tehnoloģiju, kas brīdina lietotāju, ja, piemēram, skenējot biezu materiālu, no oriģinālā dokumenta atdalītos kāda lapa, turklāt šī tehnoloģija novērš attēlu iespējamo nozušanu un ļauj ātri un droši ieskenēt vairāku veidu, svara un
biezuma materiālus.


Darbu ar A3 formāta dokumentiem kompānijas Xerox skeneru līnijā nodrošina jaunais modelis DocuMate 765. Ātrdarbības modeli DocuMate 765 var izmantot kā specializētu iekārtu centralizētai papīra dokumentu ievadei, kā arī tālākai apstrādei un elektroniskā arhīva izveidei. Šis modelis ievērojami atvieglo lielu uzņēmumu darbību, kuri daudz strādā ar dokumentu skenēšanu. Iekārta skenē ar ātrumu 65 lapas minūtē un var izturēt ļoti nopietnu slodzi līdz pat 10 000 lapām ik dienas.


Strauji augošajam portatīvo skeneru segmentam Xerox ir radījis modeli Travel Scanner 100 – maza izmēra vieglu ierīci, kurai darba procesa laikā obligāti nav nepieciešams būt pieslēgtai pie elektrotīkla. Ņemot vērā savus kompaktos izmērus un plašo funkciju klāstu Travel Scanner 100 būs īpaši piemērots tiem, kas mācās, kā arī cilvēkiem, kas daudz laika pavada komandējumos, vai kuru darbs nav iedomājams bez ātras un biežas dokumentu apstrādes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV