Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Jaunās Panasonic Blu-ray mājas kinozāles paver logu uz visu pasauli

ZParks/Panasonic PR, 30.06.2009. 10:56

Kompānija Panasonic, izstrādājusi jaunas Blu-ray mājas kinozāles SC-BT205 un SC-BT200, kas ļauj ērti pārlūkot globālo tīmekli, kā arī sniedz īpaši augstas kvalitātes telpisko skaņu un attēlu. Gan SC-BT205, gan SC-BT200 ir savietojama ar VIERA CAST funkciju, tādējādi nodrošinot pieeju globālajam tīmeklim. Ar ierīču palīdzību iespējams pieslēgties internetam, lai pārlūkotu tādu populāru tīmekļa vietni kā Youtube vai, piemēram, BD-Live, kur var lejuplādēt bildes, subtitrus un citu noderīgu informāciju iecerēto videomateriālu ērtai skatīšanai.
Jaunās Panasonic Blu-ray mājas kinozāles paver logu uz visu pasauli

Tāpat Panasonic Blu-ray mājas kinozāles sistēmas atveido attēlu kvalitātē, kas pielīdzināma īstam kinoteātra apmeklējumam. Teicamo kvalitāti nodrošina PHL Chroma procesors. Tomēr, lai pilnībā izbaudītu mājas kinozāles priekšrocības, skaņai ir milzīga nozīme, tādēļ Panasonic īpaši piedomājis pie tās kvalitātes. Kinozāles skaņas sistēma sastāv no torņveida skandām, kas aprīkotas ar bambusa šķiedras diafragmu īpašai skaņas kvalitātei, kā arī Kelton zemfrekvenču skaļruņa. Tas viss nepieciešams, lai filmas laikā ar telpiskās skaņas palīdzību radītu klātbūtnes efektu.

Abos modeļos ir iestrādāta arī pieslēgvieta pasaulē milzīgu popularitāti guvušajam mp3 atskaņotājam iPod. Tāpat mājas kinozāles ir viegli saslēdzamas ar citām augstas izšķirtspējas (HD) ierīcēm, piemēram, videokamerām un ciparu fotokamerām. Tādējādi tās kalpo ne vien kā lieliskas mājas kinozāles, bet arī kā virtuāli HD izklaides centri.

Izstrādājot SC-BT205 un SC-BT200, Panasonic ir parūpējies arī par videi draudzīgākām tehnoloģijām. Enerģijas bloka uzlabojumi krasi samazinājuši enerģijas patēriņu ierīcēm standby režīmā. Turklāt enerģija tiek taupīta arī darba režīmā, kad ierīces atkarībā no audio signāla svārstībām, maina arī enerģijas padevi. Uzlabojumu rezultātā ierīces patērē par 20% mazāk enerģiju nekā pagājušā gada SC-BT100.

SC-BT205 Latvijā varēs nopirkt šī gada augustā. Paredzamā aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs LS 760.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV