Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Sony prezentē jaunus Walkman MP3 atskaņotājus

ZParks, 15.07.2009. 16:29

Kompānija Sony laidusi klajā divus jaunus sākuma līmeņa MP3 atskaņotājus Walkman sērijā. Tie ir modeļi E440 un B140.
Sony prezentē jaunus Walkman MP3 atskaņotājus

E sērijas jaunums ir ar plānu (9,3 mm) korpusu, kompakts, un tas var atskaņot kā audio, tā arī video failus. Informācijas atainošanai šim aparātam ir 2 collu liels ekrāns ar QVGA izšķirtspēju. Jaunais atskaņotājs ir pirmais E sērijā, kuram ir Clear Audio skaņas apstrādes tehnoloģija, kura uzlabo skaņas kvalitāti un mazina trokšņus. Vēl atskaņotājam būs arī Clear Bass funkcija, piecu joslu ekvalaizers, dinamiskā skaļuma regulēšana starp dažādām kompozīcijām, vienkārša mūzikas ielāde, nokopējot failus no mapes uz mapi, vai arī programmā iTunes lietojot Content Transfer, FM radio, mūzikas atskaņošana ar vienu uzlādi līdz pat 30 stundām, bet video - līdz pat 6 stundām.


Savukārt modelis B140 vairāk būs piemērots cilvēkiem ar aktīvu dzīves veidu, jo varēs atskaņot mūziku nepārtraukti līdz pat 18 stundām, bet ar uzlādi 3 minūšu garumā pietiks, lai varētu mūziku klausīties vēl pusotru stundu. Jaunajam atskaņotājam būs ļoti kompakts izmērs un četri dažādi korpusa krāsas varianti, vienkārša mūzikas failu ielāde, izmantojot microUSB kabeli, funkcija ZAPPIN nepieciešamās kompozīcijas atrašanai, FM radio ar ieraksta funkciju, piecjoslu ekvalaizers un LED displeja apgaismojums. Gaidāmā cena pagaidām nav zināma, bet veikalu plauktos atskaņotājiem būtu jāparādās līdz jūlija beigām.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV