Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

SonyEricsson gatavo jaunu smārtbuku

ZParks, 12.08.2009. 10:36

Pēc ziņam tīmeklī, kuram autors esot kāda visai uzticama Taivānas kompānija, firma SonyEricsson strādā pie smārtbuka izveides. Lai piedod visi latviešu valodas patrioti, bet šai mantai nav latviskota apzīmējuma.
SonyEricsson gatavo jaunu smārtbuku

Smārtbuks ir kaut kas pa vidu starp viedtelefonu un ultraportatīvo datoro jeb netbuku. Parasti šādas iekārtas tiek veidotas uz ARM procesora bāzes, un ar Linux operētājsistēmu, kaut arī ir iespējama Windows CE operētājsistēma, iekārta atbalsta mobilos sakarus, un tai ir ļoti ilgs autonomā darba laiks.

Par jauno SE smārtbuku arī pagaidām nekādu plašāku ziņu nav, tikai tas, ka iespējams to veidos uz Qualcomm Snapdragon bāzes. Tāpat ļoti iespējams, ka iekārta izskatīsies ļoti līdzīga Vaio P vai arī Vaio W, Sony kompaktajiem klēpjdatoriem. Arī tas, kad šī manta parādīsies atklātībā nav zināms, ir tikai daudznozīmīgā frāze – „tuvākajā laikā”.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV