Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Bērna pirmais MP3 atskaņotājs – Sweet Pea 3

ZParks, 28.12.2009. 11:30

Tehniku mūsdienās bērni sāk iemīlēt jau no pašas mazotnes. Un bieži vien šie viņu mīlestības objekti, tētuča un mammas mīļotie mobilie telefoni un MP3 atskaņotāji kļūst arī par bērna mīlestības upuriem. Bet būtu jau arī muļķīgi bērnam aizliegt klausīties mūziku un citas nodarbes. Lai nedaudz atrisinātu šo pārmērīgās mīlestības jautājumu, ir radīts MP3 atskaņotājs Baby First MP3 Player Sweet Pea 3, kuru piedāvā interneta veikals ThinkGeek.
Bērna pirmais MP3 atskaņotājs – Sweet Pea 3

Jaunuma korpuss ir izgatavots no netoksiskas gumijas, un šo mantu var gan mest zemē, gan arī pamēģināt uz zoba, nekas tai nenotiks. Atskaņotāju bērns var arī staipīt sev visur līdzi, jo tam ir ērts rokturis un tā vadība ir ļoti vienkārša. Tik vien kā atskaņot un apstādināt. Ir gan vēl arī slēptās pogu kombinācijas, ar kuru palīdzību vecāki var noregulēt maksimālo skaļumu, izslēgšanās laiku, un izveidot trīs mūzikas gabalu atskaņošanas sarakstus. Mūziku var klausīties kā no iebūvētā skaļruņa, tā arī  austiņās (tās jānopērk atsevišķi). Atskaņotājs strādā ar vienu AA bateriju, un darba laiks ir līdz 40 stundām. Aparāta atmiņas lielums ir 1 gigabaits, bet cena apmēram 25 lati. 

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV