Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Panasonic prezentē jauna standarta videokameras ar pasaulē pirmo 33mm integrēto platleņķa objektīvu

ZParks/Panasonic, 08.01.2010. 11:14

Kompānija Panasonic papildinājusi videokameru saimi ar kompaktklases kameru SDR-S50, kas ierakstus saglabā SD kartē, ar SDR-T50, kurā bez SD kartes ievietošanas iespējas ir arī iebūvēta atmiņa 4 GB apjomā, kā arī ar videokameru SDR-H85, kurā iestrādāts 80 GB iekšējais cietais disks. Visiem trijiem modeļiem pirmo reizi pasaulē iestrādāts 33 mm integrētais platleņķa objektīvs un iekļauta uzlabotā optiskā tālummaiņa, kas ļauj kadru pietuvināt līdz pat 78 reizēm.
Panasonic prezentē jauna standarta videokameras ar pasaulē pirmo 33mm integrēto platleņķa objektīvu

Tāpat kamerās iestrādāta uzlabota optiskā attēla stabilizācijas sistēma, kas novērš attēla kropļojumu un palīdz uzņemt skaidrus attēlus vienlaicīgi, gan lietojot tālummaiņu, gan staigājot, kas citkārt radītu traucējumus skaidru video attēlu iegūšanai. Par attēla kvalitāti rūpējas arī jaunais autofokusa un autoekspozīcijas sekotājs.

„Tagad, kad esam iestrādājuši jaunajās SD videokamerās 33 mm platleņķa objektīvu, esam padarījuši krietni vieglāku videomateriālu uzņemšanu iekštelpās, kur līdz šim šaurās telpās bija grūtības kadrā iekļaut visas nozīmīgās detaļas. Savukārt pateicoties uzlabotajai optiskajai tālummaiņai ar 78-kartīgu palielinājumu un pilnveidotajai optiskā attēla stabilizācijas sistēmai, šīs kameras ir neatsverams palīgs arī skaistu un plašu ainavu, kā arī tuvplānu uzņemšanai, tādēļ noderēs lietotājiem ikvienā ikdienas situācijā,” jauno ierīču priekšrocības uzsver Svens Debelšteins, Panasonic Marketing Europe pārstāvis.

Panasonic inteliģentais autorežīms iekļauj autofokusa un autoekspozīcijas sekotāju, kas spēj izsekot kustīgiem objektiem, nodrošinot teicamu kvalitāti ieraksta laikā. Jaunā inteliģentā kontrasta kontrole automātiski piemēro nepieciešamo gaišuma līmeni, lai saglabātu iespējami labāko kontrasta līmeni esošajos filmēšanas apstākļos. Savukārt vēja trokšņu slāpētājs automātiski konstatē vēja radīto troksni filmēšanas laikā un apslāpē to.

SDR-T50 var saglabāt videoierakstus ne vien SDXC/SDHC/SD atmiņas kartēs, bet arī iebūvētajā 4 GB atmiņā, kas nodrošina ierakstu uzņemšanu 3 stundu garumā. Turklāt kamera, nepārstājot filmēt, automātiski pārslēdzas uz SDXC/SDHC/SD atmiņas kartēm, kad iekšējā atmiņa ir pilna. Šī ierīce ir arī ļoti kompakta un izturīga pret triecieniem, tādēļ ir piemērota aktīviem cilvēkiem, kas vēlas iemūžināt savus dzīves mirkļus, piemēram, pārgājiena laikā.

Līdzīgi kā SDR-T50, arī SDR-H85 datnes var noglabāt gan SDXC/SDHC/SD atmiņas kartēs, gan iekšējā atmiņā. Vienīgā atšķirība, ka šim modelim iebūvēts 80 GB cietais disks, kas var saglabāt videomateriālus 74 stundu garumā. Savukārt SDR-HS85 rūpējās par ierakstīto videomateriālu drošību, aizsargājot iekšējo cieto disku pret triecieniem.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV