Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Panasonic piedāvā jaunas 3MOS augstas izšķirtspējas videokameras

Oskars Lakšēvics, 10.02.2010. 11:42

Kompānija Panasonic paplašinājusi savu videokameru klāstu ar trim jaunām pilnas augstas izšķirtspējas (full-HD) videokamerām: HDC-SD700, HDC-TM700 un HDC-HS700. Jaunajās kamerās iestrādāts liela diametra LEICA DICOMAR objektīvs, kā arī tās atbalsta no jauna izstrādāto 3MOS sistēmu. Savukārt jaunais 1080 progresīvā (1080/50p) ieraksta režīms palīdz uzņemt skaidrus, asus augstas kvalitātes attēlus. Pateicoties 35 mm platleņķa objektīvam ar 12-kārtīgu tālummaiņu, kameras ir ideāli piemērotas kā filmēšanai iekštelpās, tā arī uzņemot plašus dabas skatus brīvā dabā.
Panasonic piedāvā jaunas 3MOS augstas izšķirtspējas videokameras

Panasonic 3MOS sistēma garantē augstas kvalitātes filmu un fotogrāfiju uzņemšanu, izmantojot trīs full HD MOS sensorus, kas nodrošina 11490000 pikseļus (3,830,000 pikseļi x 3). Tādējādi jaunās videokameras var uzņemt 17,1 megapikseļa fotogrāfijas attēlu uzņemšanas režīmā (Still Image Mode), kā arī 14,7 megapikseļu fotogrāfijas filmu uzņemšanas režīmā. 3MOS sistēmas, objektīva LEICA DICOMAR (F1.5-2.8) un nesen izstrādātās Crystal Engine Pro sistēmas kombinācija būtiski uzlabojusi izgaismošanas līmeni, palielinājusi kameras jutīgumu, kā arī samazinājusi trokšņu līmeni uz pusi.

“Jaunās videokameras ir atbilde uz patērētāju pieprasījumu pēc ierīcēm, kas ir spējīgas uzņemt attēlus pietuvinātus realitātei,” uzsver Santa Māgure, Panasonic Polska pārstāvniecības vadītāja Latvijā.

Kamerās iestrādāts jaunais 1080 Progresīvā ieraksta režīms, kas samazina līdz minimumam tā sauktās rēgu fotogrāfijas un attēla ņirbēšanu, ko izraisa attēlu uzņemšana brīdī, kad objekts atrodas kustībā, tādējādi lietotāji iegūst izteiksmīgus, dzīvus, detalizētus attēlus. Jaunā režīma sniegtā kvalitāte pat pārsniedz ierasto full HD attēlu īpašības.

Uzņemot videomateriālu lielā palielinājumā, lietotājam nebūs jāuztraucas par roku trīcēšanas radītājiem attēla kropļojumiem, jo šīs nepilnības palīdzēs novērst POWER O.I.S. (optiskais attēla stabilizētājs). Savukārt vēja trokšņu slāpētājs automātiski konstatē vēja radīto troksni filmēšanas laikā un apslāpē to.

64GB SDXC kartē iespējams noglabāt 1920 x 1080i augstas izšķirtspējas ierakstus aptuveni 27 stundu un 30 minūšu garumā un aptuveni 5 stundu un 20 minūšu garumā 1920 x 1080p pilnas augstas izšķirtspējas videofailus 1080/50p režīmā.

35 mm platleņķa objektīvs ar 12-kārtīgu optisko tālummaiņu ļauj uzņemt ne vien plašas ainavas, bet arī ietilpināt kadrā lielu cilvēku grupu iekštelpās, tādējādi jaunās videokameras ir ļoti daudzpusīgas lietošanā.

Kamera automātiski ieslēdzas un izslēdzas atkarībā no tā, vai LCD ekrāns ir atvērts vai aizvērts. Turklāt videokameras lietotājs var uzsākt filmēšanu tikai vienu sekundi pēc ekrāna atvēršanas, tādējādi ekonomējot gan kameras enerģiju, gan nepalaižot garām svarīgus mirkļus.

HDC-TM700 var ierakstīt videomateriālus arī 32 GB iebūvētajā atmiņā un ir aprīkota ar maiņas funkciju, kas automātiski pārslēdzas uz SDXC/SDHC/SD atmiņas karti, kad iekšējā atmiņa ir pilna. Turklāt tas notiek, nepārtraucot filmēšanu. HDC-HS700 ir 240GB iekšējais diskdzinis, kas var uzglabāt videodatnes pat 102 stundu garumā (HE režīmā). Papildinot to ar 64 GB SDXC atmiņas karti, lietotājs varēs vēl papildus ierakstīt 27 stundas videomateriāla.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV