Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Panasonic izstrādājis jaunus, vēl efektīvākus NeoPDP plazmas paneļus

Oskars Lakšēvics, 15.02.2010. 10:16

Jaunie tālrāži ir ne vien ekonomiskāki, bet arī sniedz augstāku attēla kvalitāti, kas īpaši noderēs cilvēkiem, kas skatās dinamiskas pārraides, piemēram, sporta spēles vai grāvējfilmas.
Panasonic izstrādājis jaunus, vēl efektīvākus NeoPDP plazmas paneļus

Panasonic korporācija, pasaules tirgus līdere augstas izšķirtspējas (HD) televizoru tehnoloģiju jomā, izstrādājusi jaunus NeoPDP plazmas paneļus, ko plašākai sabiedrībai prezentēs kopā ar visu 2010. gada VIERA plazmas HD televizoru klāstu. NeoPDP tehnoloģija ir būtiski uzlabota, tādēļ jaunajiem televizoriem raksturīga vēl labāka attēla kvalitāte un zemāks elektroenerģijas patēriņš salīdzinājuma ar iepriekšējiem NeoPDP modeļiem. Jaunajā plazmas paneļu paaudzē iestrādāti jauni filtri, gāzes izlāde, uzlabots luminofors, kā arī pārprojektēta šūnu struktūra.

NeoPDP tehnoloģija iestrādāta VIERA VT20 (65” un 50”) Full HD 3D televizorā, modeļos V20 (50” un 42”) un G20 (50”, 46”, 42”). Visi tālrāži savieno 600Hz zemlauka vadību ar funkciju Intelligent Frame Creation Pro (600 Hz Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro), kā arī to dabiskais kontrasts sasniedz 5000000:1, bet reakcijas laiks ir tikai 0.001 ms. Tādēļ šie televizori ir ideāli piemēroti dinamiskiem raidījumiem, piemēram, grāvējfilmām, kurās risinās ātra un strauja darbība. NeoPDP tehnoloģija gādā par skaidriem, asiem un detalizētiem attēliem, vienlaikus rūpējoties arī par cilvēka redzi. Tā kā plazmas paneļi ir pašizgaismojošas ierīces, tad tās piedāvā vēl virkni ieguvumu, piemēram, plašu skatīšanās leņķi. Turklāt kompānija Panasonic padomājusi ne tikai par tālrāžu veiktspēju, bet arī īpaši piestrādājusi pie ierīču ārējā izskata, kas atšķiras ar elegantu dizainu.

Jaunajos NeoPDP modeļos iestrādāta V-real PRO 5 procesora, 600 Hz Sub-field Drive un Intelligent Frame Creation Pro tehnoloģiju kombinācija. 600Hz Sub-field Drive atveido 50 attēlus sekundē, izmantojot 12 zemlaukus (sub-fields) vienam attēlam, kamēr Intelligent Frame Creation Pro uztver kustību un uzlabo tās atveidi ikvienā no 600 zemlaukiem. Šādi NeoPDP televizori atveido dinamiskus attēlus bez attēla kropļošanas. Savukārt High Contrast Filter un High Contrast Filter Pro tehnoloģijas uzlabo kontrastu gaišiem attēliem un samazina gaismas atblāzmu, kā arī gādā par kontūru asumu.

Visi NeoPDP televizoru modeļi piedāvā ne vien VIERA CAST funkciju, kas ļauj piekļūt konkrētām interneta mājas lapām, nospiežot tikai vienu pogu, bet sniedz iespēju arī HDD ierakstam ar USB palīdzību.

Panasonic iecerējis tehnoloģiju, kas izstrādāta, ražojot jaunos plazmas paneļus, izmantot arī turpmāk, piemēram, enerģijas taupīšanas tehnoloģiju iekļaujot citās preču grupās, tādējādi vēl vairāk rūpējoties par apkārtējo vidi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV