Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Motorola i1 tagad debitējis arī oficiāli

Kaspars Rumbenieks, 24.03.2010. 12:39

Ekonomiskā krīze pamatīgi iedragāja kompāniju Motorola, tādēļ ražotājs pievērsis daudz lielāku uzmanību savu jaunāko telefonu modeļu dizainam un iespējām. Ir apstiprinājušās nesen izskanējušās baumas par Motorola i1 mobilo telefonu, kas tagad ticis prezentēts arī oficiāli.
Motorola i1 tagad debitējis arī oficiāli

Pirmā informācija liecina, ka šis sakaru līdzeklis ir aprīkots ar 3,1 collu skārienjutīgo ekrānu ar 320 x 480 pikseļu izšķirtspēju, 5 megapikseļu kameru ar LED zibspuldzi, WiFi bezvadu sakaru atbalstu un microSD atmiņas karšu pieslēgvietu. Ļoti patīkami, ka šis telefons izmantos Android operētājsistēmu, turklāt jau standartā tam būs uzstatīts jaunais Opera Mini 5 interneta pārlūks ar Flash 8 atbalstu. Jaunākais Motorola veikums atbilst visiem Military 810F militārajiem izturības standartiem, kas tikai pierāda, cik liela uzmanība tikai veltīta šī telefona kvalitātei un izturībai. Tirdzniecībā Motorola i1 nonāks vasaras sākumā, diemžēl precīza tā cena vēl netiek izpausta.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV