Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Dell izstrādājis mobilo teleofnu Dell Lightning ar Windows Phone 7 operētājsistēmu

Kaspars Rumbenieks, 23.04.2010. 16:45

Lai arī kompānija Dell nemaz neslēpj savas simpātijas pret Google Android operētājsistēmu, ar kuru drīzumā varētu tikt apgādāts vairums no Dell jaunajiem telefoniem, nav aizmirsts arī par Windows Mobile platformu, jo jaunais Dell Lightning sakaru līdzeklis tiks darbināts ar Windows Phone 7 operētājsistēmu.
Dell izstrādājis mobilo teleofnu Dell Lightning ar Windows Phone 7 operētājsistēmu

Microsoft Windows Phone 7 telefoniem ir noteicis diezgan augstas minimālās prasības, un Dell Lightning atbilst pilnīgi visām no tām, jo ir aprīkots ar 1GHz QSD8250 Snapdragon procesoru, WVGA 4,1 collu OLED skārienjutīgo ekrānu, 512MB operatīvo atmiņu, 1GB iebūvēto atmiņu un 8GB MicroSD atmiņas karti, 5 megapikseļu kameru ar zibspuldzi, GPS navigatoru un visbeidzot FM radio uztvērēju. Dell paziņojis, ka pirmie Lightning mobilie telefoni būs nopērkami jau šī gada beigās, bet cena gan vēl netiek izpausta.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV