Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Philips MCi900 – stilīga mājas audio/video mikrosistēma

ZParks, 10.09.2010. 15:48

Kompānija Philips papildinājusi savu mikrosistēmu klāstu ar modeli MCi900.
Philips MCi900 – stilīga mājas audio/video mikrosistēma

Jaunums ir paredzēts kā stilīga un vienlaikus arī funkcionāla iekārta. Tā spēj atskaņot gan MP3, WMA, non DRM AAC (m4A), eAAC+, FLAC, Ogg Vorbis standaru ierakstus, gan arī CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD diskus un informāciju no USB zibatmiņas. Tāpat arī video lauciņā šis jaunums atskaņos DivX, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DVD-Video, Picture CD, Video CD/SVCD standartus. Vieta atradusies arī parastajam radio, un kas būtiski - pastāv iespēja izmantojot bezvadu savienojumu, klausīties daudzos simtus un tūkstošus interneta radio stacijas. Par to, lai visa šī saimniecība skanētu, atbild "D" klases pastiprinātājs ar jaudu RMS 100 W. Tāpēc visticamāk par skaļuma nepietiekamību nebūs jāsūdzās. Ir arī USB un HDMI pieslēgvietas. Taču pats būtiskākais sistēmas elements ir tās dizains ar pīkstuļiem, kuri vairāk atgādina filmās redzētās citplanētiešu acis.

Sistēma jau tagad ir pieejama Apvienotās karalistes Philips internetveikalā. Un vienīgais, kas sarūgtina ir cena, kura vismaz tur ir 999 sterliņu mārciņas.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV