Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Panasonic laiž klajā ūdensizturīgas Full HD kameras

ZParks/Panasonic PR, 18.02.2011. 13:21

Kompānija Panasonic prezentējusi savu jaunāko veikumu – 16 megapikseļu ūdensizturīgu pilnas augstas izšķirtspējas (Full HD) duālo kameru HX-WA10, kas ļauj vienkārši un ērti uzņemt gan video materiālus, gan fotogrāfijas, nepārslēdzot video un foto režīmus. WA10 ir ideāli piemērots uzņemšanai brīvā dabā, kaut vai lietus laikā. Arī par kvalitāti nebūs jāsūdzas, jo tas attēlus uzņem Full HD 1920 x 1080 izšķirtspējā. Turklāt arī trūcīgi gaismas apstākļi nebūs traucēklis.
Panasonic laiž klajā ūdensizturīgas Full HD kameras

Kameras atbalstītais MPEG-4 AVC formāts (MP4) ir ļoti ērts augšuplādei un attēlu apstrādei datorā un internetā. Savukārt komplektā iekļautā programma HD Writer VE 1.0 ir pilnībā saderīga ar populārajām interneta vietnēm Youtube un Facebook.
Uzņemt video materiālu vai fotogrāfiju var tikai ar īkšķa kustību, nospiežot attiecīgu pogu uz ierīces. Vēl vairāk, pat filmējot iespējams arī fotografēt un uzņemt attēlu līdz pat 2 megapikseļu kvalitātē.

Tāpat Panasonic laidis klajā jaunu un izturīgu HD mobilo kameru HM-TA20. Līdzīgi kā HX-WA10, arī šī kamera ir piemērota lietošanai brīvā dabā un pat aktīvās atpūtas brīžos. Tā ir ne vien ūdens, bet arī triecienizturīga, turklāt arī putekļi un smiltis nebūs traucēklis. Savukārt nakts skata režīms nāks talkā, lai uzņemtu skaidru attēlu pat vājas gaismas apstākļos. Turklāt HM-TA20 spēj uzņemt ne vien video datnes, bet arī fotogrāfijas, kas kameru padara par daudzpusīgu palīgu ikdienas dzīvē. Trīs collu skārienjutīgais šķidro kristālu ekrāns ļaus viegli kontrolēt ierīci.

TA20 integrēta USB pieslēgvieta. Kameras lietotājs var vienkārši pieslēgt ierīci datoram, un tā automātiski augšuplādēs izvēlētās datnes. Kamera atbalsta video un fotogrāfiju tūlītēju augšuplādi Youtube un Facebook, turklāt to var izmantot arī kā vebkameru vai mikrofonu.

Kamera darbosies ūdenī pat trīs metru dziļumā un izturēs kritienu no 1,5 metru augstuma.

Kopā ar WA10 Panasonic izlaiž arī HX-DC10 un HX-DC1. DC10 gluži kā WA10 ir 16 megapikseļu kamera, kas atbalsta Full HD ierakstu, savukārt DC1 ir 14 megapikseļu kamera ar trīs collu lielu skārienjutīgu šķidro kristālu ekrānu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV