Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Android telefoni bojājas visbiežāk

zparks.lv, 27.06.2011. 10:10

Kompānijas "WDS" speciālisti ir apkopojuši statistikas datus par to, cik bieži dažādu operētājsistēmu mobilo telefonu lietotāji vēršas servisā ar aparāta bojājumiem. Tika izpētīta un apkopota statistika par vairāk kā 600 tūkstošiem gadījumu. Secinājumi nav labvēlīgi šobrīd lielus apgriezienus uzņemošajiem Android aparātiem.
Android telefoni bojājas visbiežāk

Tieši Android aparāti ir līderi aparatūras bojājumu laukā. 14% no sūdzībām par Android telefoniem ir saistītas tieši ar pašu telefonu bojājumiem. Savukārt RIM BlackBerry aparātiem tehnika bojājas 3,7% gadījumu, iPhone – 8%, bet Windows Phone 7 aparātiem 9% gadījumu. Lielā mēra tas ir tāpēc, ka Apple vai RIM ir krietni vien mazāks modeļu klāsts un pamatīgāka kontrole. Savukārt Microsoft pagaidām ļoti seko Windows Phone 7 aparātu kvalitātei un rūpīgi izvēlas ražotājus. Savukārt Android telefoniem pēdējā laikā ir novērota tieksme pievērsties budžeta aparātu sektoram, un tā rezultātā cieš detaļu un montāžas kvalitāte.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV