Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

"Sony" nāk klajā ar jauno VAIO Z klēpjdatoru

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 29.06.2011. 14:59

Jaunos VAIO Z portatīvos datorus kompānijai "Sony" tomēr neizdevās noturēt noslēpumā līdz to oficiālajai debijai, jo jau pirms pāris dienām informācija par šo jaunumu bija paspējusi noklīst internetā. Tagad esam sagaidījuši arī oficiālo Sony ultra plāno portatīvo datoru VAIO Z prezentāciju.
"Sony" nāk klajā ar jauno VAIO Z klēpjdatoru

Pirmā informācija liecina, ka jaunums var lepoties ar nelielajam izmēram atbilstošu nelielu 1,2 kg svaru, kā arī 13,1 collu lielu ekrānu ar 1600x900 pikseļu izšķirtspēju, 8GB operatīvo atmiņu, 2,7GHz Intel Core i7 procesoru, 256GB SSD atmiņas disku, USB 3.0 pieslēgvietu, un visbeidzot Intel HD Graphics 3000 grafisko procesoru. Papildus šim datoram komplektā nāk Power Media Dock multimediju stacija, kuru pieslēdzot, dators tiek papildināts ar DVD/Blu-ray disku lasītāju, USB, VGA un HDMI pieslēgvietām, kā arī AMD Radeon 6650M grafisko karti ar 1 GB iebūvēto atmiņu. Precīzu pārdošanas cenu un datumu kompānija "Sony" vēl neizpauž.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV