Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Sony atver tiešsaistes servisu BRAVIA televizoriem

zparks.lv, 18.07.2011. 10:35

Kompānija Sony sākusi piedāvāt jaunu interneta tiešsaistes servisu 3D Experience, kurš būs paredzēts tiem, kuru īpašumā ir BRAVIA televizori ar 3D iespējām.
Sony atver tiešsaistes servisu BRAVIA televizoriem

Nākotnē ir paredzēts šo servisu paplašināt, iekļaujot arī Blu ray 3D atskaņotājus. Jaunais serviss neprasa reģistrāciju vai kādas citas darbības. Pamatā šobrīd tiek piedāvāti dažādi reklāmas materiāli un raidījumu fragmenti 3D formātā. Servisa debijas brīdī bija pieejami aptuveni 30 dažādi video materiāli tādās jomās kā sports, mūzika, filmas, dokumentālais kino. Piemēram, tiek piedāvāti labākie momenti no Vimbldonas 2011 tenisa turnīra. Nākotnē Sony gatavojas paplašināt piedāvāto materiālu klāstu. Lai izmantotu šo servisu, ir nepieciešams 3D televizors BRAVIA ar BRAVIA Internet Video funkciju, kas ražots 2010. gadā vai vēlāk, kā arī interneta savienojums ar ātrumu 10 Мbit/sek. Sākumā serviss gan ir pieejams tikai piecās valstīs – ASV, Kanādā, Vācijā, Francijā un Lielbritānijā.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV